Novoletna zaobljuba: Terme Dobrna in sproščen začetek leta

Naj zunanji minusi naredijo plus v nas! Sprostitev in oddih kličeta v Terme Dobrna. Do poletja se razvajajte v bazenih, kopelih in savnah.

Poleg storitev za zdravje in dobro počutje Terme Dobrna poskrbijo tudi za aktivno preživljanje prostega časa. Športni park ponuja peščena igrišča za tenis, balinišče, kegljišče, vrtni šah, trim stezo, mogoča je tudi izposoja koles. Tisti, ki šport jemljete tudi malo bolj resno, lahko izkoristite sprehajalne in kolesarske poti ter izlete v bližnjo okolico. Zvečer se pa lahko družite ob poslušanju žive glasbe, plešete in nastopate, ali le uživate v gledanju izvajanja plesnih korakov svojih najdražjih.

Objem narave z bližino mesta

Terme Dobrna, nekje na pol poti med Celjem in Velenjem, tako tistim, ki ne morejo brez mesta, omogočajo tudi hiter skok v nakup, ogled predstave ali obisk kina. Prav tako ponujajo obiske velenjskega Muzeja Premogovništva in Muzeja Velenje na Velenjskem gradu, obiščete lahko različne kmetije v okolici, ekomuzej hmeljarstva in pivovarstva, posebej najmlajši bodo uživali na farmi jelenov na Kmetiji Lamperček.

Termalno doživetje

Poleg ponudb za dva in romantičnih predlogov za preživljanje skupnih trenutkov v dvoje, so Terme Dobrna tudi družinam prijazne terme. Za najmlajše so na voljo dovolj prostorne sobe. Prav tako izstopajo z bazenskim kompleksom za vodna doživetja, kjer bodo otroci uživali v čofotanju, smehu in sprostitvi. V otroškem mini klubu se najmlajši prepustijo domišljiji in ustvarjajo na kreativnih delavnicah. Rišejo ter se igrajo. S sprehodi, kolesarjenjem in obiskom Športnega parka pa so ob koncu dneva ravno toliko utrujeni, da imajo starši še vedno trenutke zase.

S spodbujanjem lokalnega, tradicionalnega in zdravega prehranjevanja Terme Dobrna prispevajo k temu, da se skupaj z vonji in okusi vrnemo v preteklost, uživamo v hrani ter spodbujamo lokalne pridelovalce. Z vsemi jedmi boste zadovoljni, saj pri pripravi upoštevajo tradicijo in sodobne smernice priprave zdrave hrane.

Zagotovite si uživanje ob dobri hrani, če boste s seboj vzeli tudi najmlajše, gotovo ne bo dolgčas ne njim in ne vam. Z Megabonom v Terme Dobrna, v Hotel Vita 4* za samo 169 € ! Ponudba vključuje MEGA razvajanje s polpenzionom in neomejenim kopanjem za 2 osebi!

Vir fotografij: Shutterstock in Terme Dobrna

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.