Očarljiv glamping v Podčetrtku, ki ga morate preizkusiti

Ste kot otrok obiskovali tabornike? Vas narava še vedno navdušuje in bi radi podoživeli otroštvo v obliki spanja v šotorih? Glamping Olimia – Adria Village vam ponuja taborjenje v razkošno urejenih in opremljenih šotorih s svojo kopalnico, nekateri pa imajo tudi kuhinjo in zasebni bazen.

Razmišljate o oddihu, ki ne bo v apartmaju ali hotelu? Pa vseeno želite ugodje in udobje? In hkrati svežino narave? Zveni nemogoče? Pa ni! Glamping Olimia – Adria Village vam ponuja vse to, in sicer na najbolj naraven in glamurozen način – nad termalnimi vrelci in sredi zelenja. Izkoristite priložnost za oddih, hkrati pa si privoščite zabavo in adrenalinska doživetja, v katerih bodo nedvomno uživali vaši otroci ali celo otrok v vas.

Glamurozno kampiranje, kjer vas zjutraj pričaka zajtrk v košari

Bi tvegali in stene hotelske sobe zamenjali za namestitev, katere stene so narava, streha pa zvezdnato nebo? Izkušnjo glamuroznega kampiranja si privoščite v Glamping Olimia – Adria Village, kjer posebno vzdušje pričara šarmanten ambient. Posebno vrednost temu pa gotovo da večer pod zvezdnatim nebom, ko med posedanjem opazujete zvezde, uživate z najdražjimi ali si privoščite trenutek zase. Po prijetnem zaključku dneva, boste naslednjega začeli tako, da vas na terasi pričaka košara z zajtrkom domačih dobrot okoliških kmetov.

Termalni park in wellness center

Zveni neresnično? Pravljično? Resnično je in pravljično tudi. Kot sta pravljična in resnična tudi Termalni park Aqualuna in Wellness center Termalija Relax. Tu bo vsak lahko našel nekaj zase – pričakujejo vas bazeni, hitra reka, gejzirji, whirlpooli, masaže, savne in fitnes. Prepustite se popolnemu oddihu in sprostitvi, spočijte se, posvetite se telesni aktivnosti, premagajte stres, uživajte v zdravem okolju in prijetnem druženju.

Kolesarski izleti in pohodi v okolici

Izkoristite, kar vam ponuja narava, odpravite se na pohodne poti v okolici, s kolesi raziskujte gričevnato pokrajino, izkoristite številna športna igrišča. Spoznajte več kot 120 različnih vrst ptic, številne dragocenosti rastlinja, različne orhideje in še marsikaj. Odpravite se na gradove, domačije, hranite domače živali in okušajte svežo in okusno hrano.

Na Megabonu vam po znižani ceni zagotavljajo paket (TUKAJ), s pomočjo katerega se boste sprostili, nabrali novih moči, podoživeli otroštvo ali postali bogatejši za novo izkušnjo. Na vas je samo izbira ustreznega termina.

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE:

Kampiranje: To so trije ugodni kampi na Hrvaškem, ki vas bodo popolnoma navdušili

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.