Kampiranje: To so trije ugodni kampi na Hrvaškem, ki vas bodo popolnoma navdušili

Pomlad je tu in kampiranje se lahko prične! Ljubitelji kampov in spomladanskega sonca boste tokrat prišli na svoj račun. V poletje naj vas popeljejo trije kampi v Istri , ki ponujajo vse za brezskrben oddih. Dobra izbira za tiste, ki ste vajeni dopustov v kampih, pa tudi za tiste, ki bi radi preizkusili nekaj novega.

Sami izbirate med tremi kampi v Istri . Na voljo za čudovito kampiranje so vam Kamp Bijela Uvala, Kamp Umag in Kamp Solaris FKK Poreč. Vsak od njih vam ponuja bivanje v mobilni hiški, kjer se boste počutili kot doma. Poleg bivanja v prijetni in opremljeni hiški vas bo gotovo navdušila tudi okolica.

Bijela Uvala

Kamp Bijela Uvala je od Poreča oddaljen približno 5 kilometrov. Do Poreča se lahko zapeljete tudi s turističnim vlakom, ki do središča tega turističnega mesta vozi vsak dan. Tako lahko v pomladi uživate na soncu v kampu, se sprostite z ogledovanjem poreških znamenitosti ali razbremenite z večernimi zabavami, po katerih slovi mesto Poreč.

Umag

Le nekaj kilometrov od hrvaško-slovenske meje vas pričakuje Kamp Umag, dobitnik vrste nagrad za kakovost. Za pravi oddih v s štirimi zvezdicami kategoriziranem kampu bo poskrbljeno z različnimi aktivnostmi za najmlajše, pa tudi starejši ne boste ostali praznih rok. Če tudi na dopustu ne morete brez športa, je za vas na voljo veliko igrišč za različne športne aktivnosti. Poleg tega so na voljo kolesa, s katerimi se zapeljete do Umaga, uživate v mestu, znamenitostih, hkrati pa krepite telo in duha.

Solaris FKK Poreč

Kamp, ki se ponaša s tem, da ga obiskovalci izpostavljajo, ko je govora o čistoči in urejenosti kampov, se nahaja v naravni senci dišečih borovcev in hrasta. Kamp Solaris FKK Poreč slovi tudi po tem, da je v izboru za najboljši nudistični kamp vedno v samem vrhu. Prenovljene restavracije in bari ter urejene sanitarije bodo gotovo odigrali ključno vlogo pri izbiri vašega dopusta.

Če se želite sprostiti in narediti dober uvod v poletni dopust, so trije kampi v Istri  gotovo najboljša izbira.
Na Megabonu si poglejte, kaj ponujajo trije kampi v Istri . Nora cena, že od 7 €/oseba/noč za čudovito pomlad v Istri.

Avtor: Amra Halilović
Vir fotografij: Megabon

Preberite še:

Top pet idej za velikonočni oddih

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.