Otoček blizu Rovinja in imeniten hotel, ki nas kliče za prvomajski oddih

Iščete svežo idejo, kam na oddih? Kaj pa pobeg na otoček ob Rovinju? Otok Sv. Andrija, znan tudi kot Crveni otok, je naseljeni otoček v Jadranskem morju. In tja nas vleče že konec tega meseca! Zakaj? Našli smo super ponudbo!

Otok Sv. Andrija je del skupine otočkov ob zahodnoistrski obali, nedaleč od Rovinja. Je tudi največji otok v rovinjskem arhipelagu, z umetnim nasipom pa je povezan z bližnjim otočkom Maškin.

ISLAND HOTEL ISTRA: Odlično ponudbo za 199 evrov za dve nočitvi s polpenzionom za dva odrasla (in enega otroka do 12. leta brezplačno) ter prevozom z ladjico do otoka Sv. Andrija in nazaj do središča Rovinja najdete TUKAJ.

Kako do otoka Sv. Andrija? Z ladjico iz Rovinja!

V Island Hotelu Istra, ki ga najdete na otočku, smo ujeli odlično ponudbo s polpenzionom, ki vključuje tudi 20-minutno vožnjo z ladjico do otoka in nazaj do središča Rovinja. Kje pustite avto? Vključeno je tudi brezplačno parkiranje na celini v Rovinju.

Ker ste na otoku, vam plaž ne bo zmanjkalo

Plaže na otoku Sv. Andrija so v kamnitih zalivčkih in jih prekrivajo kamenčki. Najbolj obiskane plaže so na južni strani otoka, a to ne pomeni, da je mirne kotičke težko najti. Ker ste na otoku, so povsod okrog vas plaže, od prijetnega drobnega peska tik pred hotelom do divjih skritih plaž za pustolovce.

Island Hotel Istra, oddih na otoku

Na otoku Sv. Andrija, na katerem se nahaja Island Hotel Istra, najdete vse, kar potrebujete za povsem sproščen dopust. Udobne sobe, bogato športno ponudbo na kopnem in v morju, kompleks bazenov, kilometre sprehajališč in plaž, bogato izbiro zdrave hrane v restavracijah in barih ter kar 1.600 kvadratnih metrov velik Wellness & Spa center v sredozemskem vzdušju.

Hotel ima 326 čudovitih sob v glavni stavbi in 32 luksuznih suit v krilu All Suite. Notranji bazen je del vrhunskega wellnessa in je namenjen rekreativnim plavalcem. Dva zunanja bazena, opremljena z ležalniki za sončenje, sta tik ob hotelu. Najmlajši pa se bodo zagotovo razveselili igralnice in otroškega bazena. Ker so slovesa težka, Island Hotel Istra omogoča tudi pozno odjavo (pa tudi zgodnjo prijavo!). Le komu se mudi domov s takšnega kraja?

FOTO: Island Hotel Istra

PREBERITE ŠE: Krk, Baška za 1. maj: To je hotel na odlični lokaciji, kjer strežejo božanski brunch

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.