Za vse tiste, ki želijo počitnikovati na popolnoma drugačen način in jim čas ter denar to dopuščajo, obstaja hotel, ki nudi nepozabno doživetje.

Zgodba o nastanku hotela White Desert je zgodba treh prijateljev, ki so zaljubljeni v avanturistični turizem. Kot pišejo na Buro24/7, so se fantje nekega dne znašli na Antarktiki, v šotoru premraženi zaradi nevihte, se jim je porodila inovativna poslovna ideja. Spraševali so se, zakaj je potovanje v ta prelep del sveta vedno povezan s premraženim telesom, primanjkovanjem hrane in težkimi razmerami za bivanje. Prav zaradi naštetih razlogov so odprli hotel na Antarktiki in ga poimenovali White Desert. Do tja je mogoče pripluti z ladjo ali prileteti z letalom. Čas lahko preživiš po svoje, če ti debela denarnica dopušča pa je paket aktivnosti, ki jih ponujajo nepozaben.

White Desert je hotel s petimi zvezdicami in nudi vrhunske usluge v vseh pogledih, pa naj si bodo to luksuzno opremljene sobe, ali kuharji visokega kova. Na izlete vas bodo popeljali najizkušenejši poznavalci tamkajšnjega sveta. Celoten hotel je zgrajen in deluje po visokih ekoloških načelih in je prijazen naravi. S svojo unikatno ponudbo je gostil številne znane obraze. Med njimi tudi princa Harryja in Edwarda Michaela, ki je bolj znan kot Bear Grylls. Za nenavadno in nepozabno izkušnjo osmih dni na Antarktiki je potrebno odšteti tudi unikatno vsoto, ta znaša kar 72.000 dolarjev.

Foto: White Desert

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.