Po zdravilne učinke v Rogaško Slatino

Naš predlog za prijeten in sproščujoč izlet v Rogaško Slatino. Zelena pokrajina in sončni dnevi so kot nalašč za odpravo stresa in polnjenje baterij.

Poleg termalnega razvajanja imate v Rogaški Slatini tudi nešteto drugih možnosti za rekreacijo v neokrnjeni naravi. Rogaška slatina je odlična destinacija tudi za ljubitelje sprehodov po gozdu, turnih pohodov čez griče in kolesarstva. (Hotel Sava Superior))

Pravijo, da je v Rogaški Slatini zdravilno skoraj vse, česar se dotakneš. Tukaj črpajo tudi Donat Mg, ki je zdravilen za mišične krče, prebavo in še marsikaj drugega. V zdravilišču s to zdravilno vodo nudijo tudi tretmaje.

Zdravilišče je primerno tako za tiste, ki imate morda kakšne zdravstvene težave, kot tudi za tiste, ki potrebujete le prijeten oddih ali pa preventivno kuro. Dolgoletna tradicija uradno traja že od leta 1676, ko se je deset let po tem, ko so z odkrito termalno vodo čudežno ozdravili bana Petra Zrinskega, tu razvilo zdravilišče, leta 1680 pa so je zdravilne učinke vode potrdil tudi dr. Paul Sorbait. Poimenoval jo je Rogaška kislica po bližnjem griču Rogatec.

Pa nastanitev? Tokrat priporočamo Grand Hotel Sava Superior, ki se ponaša s štirizvezdičnim razkošjem ter pestrim kulinarično razvedrilnim programom, poskrbeli pa bodo tudi za vašo rekreacijo!

V hotelu se boste prepričali, da je bivanje v Grand Hotel Sava nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo.  Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki maserjev, objemi termalne vode, gurmanskimi užitki v restavracijah in sladkimi  dobrotami hotelskih slaščičarskih mojstrov. Za vse našteto pa bo poskrbelo osebje, kateremu ni vseeno, kako se pri njih počutite in s kakšnimi vtisi se boste poslovili. Ne samo, da želijo izpolniti vaša pričakovanja, želijo jih preseči in vas prepričati, da se je vredno vrniti nazaj!

Potopite se v termomineralno vodo

Hotelski bazen Lotus ima temperaturo od 31°C do 36°C izoterma, je termomineralna voda in kot naravna danost Rogaške Slatine je že stoletja priznana z minerali bogata pitna voda (Tempel, Styria, Donat), ki ima posebno mesto pri zdravljenju prebavnega trakta.

Pred desetletjem se je temu daru narave pridružila še nova zdraviliško-rekreacijska možnost: arteški izvir termomineralne vode. Nahajališče je globoko 1700 m. Voda, ki izvira, je hipertermalna s 5800 mg/l raztopljenih mineralnih sestavin in 59°C na izviru, z močjo 11 l/s. Notranji hotelski bazen Lotus se razprostira na 150 m2 in je brezplačen za hotelske goste. Nudi bazen z edinstveno rogaško termomineralno vodo 32 °C, 2 whirpoola 36 °C, zunanjo sončno teraso in savne Lotus. Z doplačilom je na voljo tudi vstop v moderni ROI SPA center – svet savn, ki vključuje ohlajevalni zunanji bazen za po savnanju in teraso za sončenje.

Vzemite si čas zase in preživite nekaj dni na svežem zraku in vodi, ki bo poživila vašo kožo, telo in duha.

Razvajanje v Grand Hotel Sava Superior za dve osebi že za 260 evrov!

Foto: Megabon

Preberite še: Ideja za romantični oddih: Luksuzno wellness razvajanje v Rogaški Slatini

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.