Popoln plesni vikend: Kristalna dvorana in razvajanje v termalni vodi

Bi šli na oddih, kjer poleg razvajanja v savnah in bazenih večer preživite ob odlični glasbi in v plesnih čevljih? Imamo odlično idejo, kam na ples! V Rogaško Slatino, kjer se poleg zdravilne termalne vode bohoti tudi Kristalna dvorana!

Grand Hotel Rogaška ponuja 194 sob, ki se nahajajo v zgodovinski glavni zgradbi ter v dveh depandansah – Strossmayer in Styria. Veličastno zgradbo iz časa cesarja Ferdinanda obdaja razkošen vrt, tu pa stoji tudi slavna Kristalna dvorana. Sobe in suite so elegantno opremljene, poleg tega pa predstavljajo zatočišče miru in sprostitve. Za popolno sprostitev si lahko privoščite razvajanje v termalnem bazenu ali savnah. Kaj pa zabava? Ljubitelji plesa si v koledar označite drugi konec tedna v juniju!

Kristalna dvorana, kraj, kjer so plesali že cesarji

Rogaška Slatina je že stoletje znana tudi po Kristalni dvorani v Grand Hotelu Rogaška. Ta namreč velja za eno najlepših plesnih dvoran v Evropi! Prvotna dvorana je bila zgrajena v prvi polovici 19-tega stoletja, ko so jo opremili s čudovitimi Beneškimi lestenci, neprecenljivimi slikami in impresivnimi marmornatimi stebri. Poimenovali so jo Ferdinandova dvorana. Takoj po odprtju je gostila številna znana imena. Obiskal jo je cesar Ferdinand, leta 1846 je v njej nastopil pianist Franz Liszt … Očarala pa je tudi cesarja Franza Josepha I., ki je v njej leta 1910 praznoval svoj rojstni dan. In prav med njegovim praznovanjem je dvorana žal pogorela. Prenavljali so jo dve leti, nato pa ji nadeli ime Kristalna dvorana. Kristalna dvorana je tako še naprej gostila številne pomembne koncerte, recitale, gledališke igre in ženska društva. In tako ostaja tudi danes! Kam na ples? V Rogaško Slatino!

Plesni vikend v Kristalni dvorani, dve nočitvi s polpenzionom in razvajanje v SPA centru

Kaj točno sploh pomeni plesni vikend? Odvil se bo 10. in 11. junija, pri Megabonu pa so zanj pripravili prav posebne pakete (klik). Vključujejo dve nočitvi za dve osebi s polpenzionom – španska kulinarika v petek in gala večerja v Kristalni dvorani v soboto. Plesni vikend bo postregel z dvema plesnima večeroma v Kristalni dvorani s plesnim duom Bacardy. Da bodo noge do večerje spočite, bodo čez dan poskrbeli v SPA centru Vis Vita & Beauty, kjer lahko skočite v termalni bazen, masažno kad ali savne. Gostje Grand Hotela Rogaška pa lahko svojo srečo preizkusite tudi v igralnici HIT Casino Fontana.

VEČ O PONUDBI ZA POPOLN PLESNI VIKEND NAJDETE TUKAJ (KLIK)

Program plesnega vikenda

Petek, 10. 6. 2022
• Španska kulinarika – tematski večer v hotelski restavraciji Four Seasons (hladno topli bife)
• Ob 20h plesni večer v Kristalni dvorani s plesnim duom Bacardy + tematski izbor pijač

Sobota, 11. 6. 2022
• Jutranja vadba za moč in kondicijo
• Predstavljanje kozmetike Afrodita in delavnica na temo pomlajevanja in nege obraza + brezplačni vzorci
• Popoldanski sprehod do »pušnšanka« pri Tilčki na legendarne borovničke
• 3-hodna večerja v Kristalni dvorani s pijačo dobrodošlice ob 19. uri
• Ob 20. uri ples z živo glasbo plesnega dua Bacardy v Kristalni dvorani
• Slatna line dance – tradicionalni ples plesnega druženja v Rogaški Slatini

Gremo na ples!

VEČ O PONUDBI ZA POPOLN PLESNI VIKEND NAJDETE TUKAJ (KLIK)

FOTO: Grand Hotel Rogaška

PREBERITE ŠE: Že poznate ta miniaturen hrvaški otoček nasproti Rovinja?

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.