Rabac – to so razlogi, zakaj nas letos vleče na Jadran

Vas mika sproščujoč oddih na Jadranu, ko bo to spet mogoče? Prodnate plaže, turkizno morje in bogata turistična ponudba so besede, s katerimi bi opisali Rabac!

Rabac se nahaja na vzhodni obali Istre, svojim obiskovalcem pa ponuja veliko možnosti za sproščujoč in aktiven oddih. Za vse tiste, ki obožujete poležavanje na plaži, so na voljo čudovite prodnate plaže – Lanterna, Girabdella, Maslenica in Sv. Andrea – urejene in družinam prijazne plaže, ki kar vabijo na vodno zabavo v turkiznem morju!

Seveda pa to ni vse, kar ponuja. Sprehajalne poti ob morju so primerne za hojo, tek, kolesarjenje, rolanje, … Vse te aktivnosti pa vas bodo prej ali slej privedle do dejstva, da bo kmalu potrebno napolniti želodčke s kakšno okusno hrano. In te na tem koncu sveta ne manjka!


Če so vam všeč bolj zahtevne aktivnosti pa se lahko preizkusite tudi v potapljanju, jadranju, športnemu plezanju, obiščete katero od naravnih znamenitosti v okolici, ali pa uživate v tradicionalnih športih, kot so odbojka na plaži, tenis ali mini golf. Rabac je znan tudi kot kolesarska destinacija, saj ponuja veliko kolesarskih izzivov.

Skok do sosednjih znanih mest 

Rabac pa je tudi idealna izhodiščna točka za obisk okoliških znanih mest – Rijeka, Opatija, Rovinj, Poreč, kjer si lahko ogledate lokalne znamenitosti, se sprehodite po rivieri ali pa si privoščite katero od tipičnih lokalnih delicij.

Celotno ponudbo mesta Rabac pa zagotovo zaokrožijo čudoviti Valamar hoteli, ki nudijo ugodno namestitev tik ob morju. Kakovostne storitve lahko pričakujete v prav vseh hotelih verige Valamar. Udobne sobe, okusna hrana, bazeni, mirna okolica in neposredna bližina morja. Brezskrben oddih je na dosegu roke!

Preverite Megabon ponudbe (TUKAJ) za Rabac in hotele Valamar ter izberite najljubšo!

Vir fotografij: Shutterstock in Valamar Riviera d.d.

PREBERITE ŠE:

Beograd: mesto zabave, dobre hrane in izrednih znamenitosti

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.