Sanjsko all inclusive poletje v Črni gori v novo odprtem hotelu Montenegrina

Iščete last minute sanjske počitnice? Le 5 kilometrov južno od Budve je svoja vrata odprl luksuzen Hotel Montenegrina.

Črna gora je relativno majhna državica Balkanskega polotoka ob Jadranskem morju. Njen celoten zahodni del sestavljajo plaže Jadranskega morja, poleg čudovitih peščenih plaž pa se lahko pohvali še s številnimi drugimi naravnimi lepotami. Dežela čarobnih kontrastov ima namreč morje na eni strani in visoke planine na drugi.

Če bi jo letos radi raziskali, smo našli popolno namestitev, da si boste lahko odpočili od vseh izletov in uživali na peščeni plaži. Preverite ponudbo TUKAJ. Za rezervacije do 25. 7. 2022 z vami dva otroka do 12 let bivata gratis!

Peščena plaža in izvrstno izhodišče za raziskovanje Črne gore

Montenegrina Hotel & SPA je nov hotel, ki se nahaja v Rafailovićih, slabih 30 kilometrov južno od Budve. Prevzel vas bo s s svojim šarmom, ki je prepleten s tradicionalno lokalno gostoljubnostjo in svetovnimi standardi hotelirstva. Hotel je od peščene plaže oddalje samo 50 metrov, samo 200 metrov od hotela pa je postaja, s katere se vam vsake pol ure ponuja prevoz za v Budvo.

Izvrstna lega hotela vam omogoča raziskovanje čudovite Črne gore. Poleg priljubljene Budve, kjer boste lahko raziskovali mesto in njene plaže, je od hotela le nekaj minut oddaljen tudi znameniti Sveti Štefan, luksuzni otoček, kjer dopustujejo svetovne zvezde. Priporočamo tudi izlet do Skadarskega jezera.

All inclusive: Od gastronomije do vrhunskega SPA centra

Hotel Montenegrina nudi izvrstno gastronomsko ponudbo, ki je fuzija lokalne tradicije in sodobne mednarodne kuhinje. Poleg bara ob bazenu se na vrhu hotela nahaja Sky bar, ki je znan po najboljših koktejlih, zvokih Sredozemlja in unikatnem razgledu na Bečiće in Rafailoviće. 

V ponudbo je vključen tudi vstop v novi Spa, kjer goste čakajo bazen, parna kopalnica, savna in masaže. Vsi gostje imajo na voljo tudi hotelski bazen, uporabo ležalnikov in senčnik. 

Le 50 metrov od hotela pa si lahko privoščite dan ob kristalnem morju na peščeni plaži.


All inclusive ponudbo za Hotel & SPA Montenegrina najdete TUKAJ.
Za rezervacije do 25. 7. 2022 2 otroka do 12 let GRATIS!

Foto: Megabon, Shutterstock

PREBERITE ŠE:  Maroko in nepozabno 8-dnevno potovanje z letom iz Zagreba

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.