Sanjski oddih za dve osebi: Falkensteiner hotel & SPA Iadera

Tokrat predlagamo nov sanjski oddih v dvoje. Predstavljamo vrhunski petzvezdični Falkensteiner hotel in SPA Iadera.

Glavna sezona je mimo, a morje je še vedno aktualna možnost za oddih. Dalmatinska obala je v jesenskih dneh zelo lepa, idealna za sprehajanje na svežem zraku in lovljenje zadnjih toplih sončnih žarkov. Kopanje v morju ter sprehajanje ob njem vam tako ne uide, vedno pa je prijetno stopiti tudi v SPA.


ULOVITE PONUDBO: Ekskluziven paket za dve osebi – dve nočitvi z vključenim polpenzionom in wellness razvajanjem – najdete s klikom na to povezavo.

Kaj ponuja Iadera?

Nič manj kot pet zvezdic! Hotel se nahaja na zasebnem polotoku Punta Skala. 12 km od Zadra in 23 kilometrov od letališča Zadar, kjer na rtu ponuja čudovite počitnice v sproščujočem, zasebnem in elegantnem vzdušju.

Možnosti za sprostitev je več kot dovolj. Hotel nudi kar 6.000 m² veliko območje z wellnessom, fitnesom, lepotnim salonom in SPA-jem Acquapura. Veličastni svet savn, panoramska zemeljska savna s pogledom na morje, ekskluzivne zasebne terme, turška kopel in raznoliki wellness tretmaji vam tu zagotavljajo sproščanje in užitek.

Izkusite luksuz, ki ga nudi elegantni mediteranski biser Jadranske obale. Dih jemajoči panoramski razgled, unikatna arhitektura skupaj z vrhunskim notranjim oblikovanjem in wellness svet v črno beli kombinaciji uvrščajo Falkensteiner Hotel & Spa Iadera med najboljše spa hotele na Hrvaškem.

ULOVITE PONUDBO: Ekskluziven paket za dve osebi – dve nočitvi z vključenim polpenzionom in wellness razvajanjem – najdete s klikom na to povezavo.


Foto: Megabon

Preberite še:

Grčija: Eno najlepših plaž na svetu zasul plaz kamenja

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.