Sitonija in oddih v grškem raju: 7 nočitev z zajtrkom, povratni let in najem avtomobila

Sitonija je rajski polotok v vzhodni Grčiji, kjer so posejane številne čudovite peščene plaže in skalnati zalivčki, ki jih zaliva čisto in za te kraje nadpovprečno toplo turkizno morje.

Grčija vas bo navdušila s svojo lepoto, peščenimi plažami, turkiznim in čistim morjem, sproščenim načinom življenja in izvrstno kulinariko. Sitonija zajema vse najboljše: pristnost grškega duha, raznolikost grške narave in okusnost grške hrane. Sitonija je zaradi svoje raznolikosti idealna tako za tiste, ki si želijo živahnega dogajanja in bogate ponudbe, kot tiste, ki uživajo v pristnosti, miru in divji naravi.

Raziskovanje polotoka Sitonija z najetim avtomobilom

Raziščite čudovito Sitonijo v svojem tempu. Z najetim avtomobilom se odpeljite do plaže, ki vam najbolj ugaja. Obiščite največji naravni zaliv v Grčiji ali pa raziščite zanimiva obmorska ribiška mesteca Nikiti, Sarti, Sykia in Agios Nikolaos.

Sitonija in odlična ponudba, ki jo najdete na Megabonu (klik)

Če na svoj sanjski morski oddih za letošnjo sezono še kar čakate, naj vas potolažimo, nikakor niste prepozni! Do 20. oktobra unovčite odlično ponudbo na Megabonu in odpotujte na Sitonijo. Kaj ponudba vključuje?

– Povratno letalsko karto Zagreb – Thessaloniki – Zagreb za 2 osebi,
– 7x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi,
– zajtrk,
– najem avtomobila Fiat 500 ali podobnega,
– letališke in varnostne pristojbine,
– stroške rezervacije,
– brezplačen Wi-Fi,
– cena: 676 evrov.

Več o aktualni ponudbi in pogojih preverite TUKAJ (klik).

FOTO: Shutterstock

PREBERITE ŠE: 5 super idej za krompirjeve počitnice (pohitite, ker se nastanitve hitro polnijo!)

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.