Ideja za izlet: Vodni zabaviščni park v Lignanu, italijanskem letovišču s peščeno plažo

Aquasplash je italijanski vodni zabaviščni park, ki ga najdete v enem glavnih poletnih turističnih centrov na Jadranski obali v severni Italiji – Lignano Sabbiadoro.

Na peščene plaže v Lignano in po zabavo ter adrenalin v Aquasplash

Lignano Sabbiadoro je predvsem turistično mesto, ki živi med majem in septembrom. Najdete ga na sredi poti med Trstom in Benetkami, na polotoku med Maransko laguno in izlivom reke Tilment. Prvotnemu imenu naselja Lignano so za promocijske namene že leta 1935 pripeli dodatek Sabbiadoro, kar v italijanščini pomeni zlata mivka. Tu stojita še dva predela naselja – s pinijami zazeleneli del Liganano Pineta in obalni predel Lignano Riviera, kjer najdete tudi glavno plažo. Že Hemingway je leta 1954 Lignano opisal kot Florida Italije, pri tem pa je verjetno mislil na 8 kilometrsko peščeno plažo, z množico hotelov in promenado ob morju.

Poletna zabava v vodnem parku za adrenalinske navdušence

Če poležavanje na dolgi peščeni plaži ni po vašem okusu, boste zabavo zagotovo našli v vodnem zabaviščnem parku Aquasplash. Tu se lahko osvežite v številnih bazenih, otroke bodo navdušila igrala, tobogani in druge vodne atrakcije, v parku pa ne manjka niti dobre glasbe.

*AQUASPLASH VSTOPNICE PO SUPER CENI NAJDETE TUKAJ*

Za najpogumnejše so na voljo različni tobogani z zgovornimi imeni kot so Kamikaze, Anaconda, Jaracaboa Slides ali Twister. Ostali pa lahko preizkusite druge adrenalinske igre ali se enostavno sprostite v masažnih bazenih. Poskrbljeno je tudi za najmlajše.

Posebna Megabon ponudba: Celodnevno vstopnico za odrasle (24 evrov) najdete TUKAJ, za otroke (20 evrov) pa TUKAJ. Ponudba je unovčljiva od 1. junija do 31. avgusta 2022. Park se odpre 1. junija!

*AQUASPLASH VSTOPNICE PO SUPER CENI NAJDETE TUKAJ*

FOTO: Aquasplash

PREBERITE ŠE: Toskana in čudovite naravne terme, ki so povsem brezplačne

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb po odličnih cenah!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.