Na tej farmi vas čaka joga v družbi puhastih alpak

Joga vsako leto postaja bolj priljubljena med vsemi generacijami, kot kaže, pa tista različica, kjer potrebujete samo lastno telo in podlago, ni več dovolj zanimiva. Zdaj greste lahko celo na jogo, kjer vam družbo delajo alpake!

V Devonu, pokrajini v jugozahodni Angliji, stoji farma Rosebud Alpacas, kjer goste čaka prav posebna joga. Na ranču namreč bivajo tudi alpake, ki se pasejo na travniku, kjer sicer gostje prakticirajo jogo.

Joga z alpakami kot način zniževanja ravni stresa

Lastnika farme Nick in Lucy Aylett sta za Metro povedala, da sta želela ustvariti kotiček, kamor bodo gostje lahko ušli na oddih, se umaknili od tehnologije in prenatrpanih urnikov ter se raje povezali z naravo, živalmi in samim seboj.

“Iz lastnih izkušenj veva, da družba alpak in njihova umirjena narava znižujeta raven stresa,” sta povedala. Alpake in kokoške se po farmi prosto gibljejo, zelo rade pa se pridružijo tudi vodenim vadbam joge in tai chija.

Foto: Rosebud Alpacas

PREBERITE ŠE: Kam z mulcem: “Zmotno je mišljenje, da so potovanja za majhne otroke breme in stres ter da nimajo nič od tega”

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.