Štiri ideje, kje dočakati novo leto 2024

Sezona vprašanj: “Kje boste pričakali novo leto 2024?” se je začela! Imamo nekaj idej, kje vas bodo razvajali tudi na silvestrovo.

Že veste, kje se posloviti od starega in pričakati novo leto 2024? Priporočamo dve ali tri nočitve, da bo oddih popoln, pa naj jih pospremi polpenzion ali celo polni penzion. Nekateri omenjeni hoteli imajo tudi pester program za silvesterski večer, ki vključuje praznično večerjo in animacijo, nekateri pa so postavljeni v kraje, kjer se bo tudi na prostem veliko dogajalo.

Family Hotel Lišanj, Novi Vinodolski

Družinski hotel Lišanj je odlična izbira za družinsko silvestrovanje v Novem Vinodolskem. Hotel je posebej prijazen otrokom, saj imajo otroško igralnico z bazenom z nešteto pisanimi žogicami, številna igrala in zunanje igrišče.

Imajo tudi otroški kino in igralnico z videoigrami. Hotel stoji na plaži in promenadi tik ob morju, le nekaj minut od središča mesta.

Imajo tudi dva notranja bazena, fitnes in savne. V prazničnem času pa imajo tudi novoletno animacijo in okrasitev ter varstvo otrok v Kids klubu. Več o ponudbi preverite TUKAJ – klik.

Thermana Park Laško Superior ali Hotel Zdravilišče Laško, Laško

Zdravilišče Laško leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, v središču parka. Do mestnega jedra Laškega imate le 15 minut poživljajočega sprehoda.

Ponudba, ki jo lahko unovčite za oddih med 30. 12. 2023 in 2. 1. 2024, vključuje silvestrsko večerjo po želji. Ena bo v Veliki dvorani Thermana Park na temo Zimska pravljica, ki vključuje živo glasbo, pijačo dobrodošlice, gala večerjo in penino ob polnoči. Dress code: elegantno belo in bleščice. Drugo različico silvestrovanja pa ujamete v Termalnem Centru Thermana Park na temo Noč z velikim čarovnikom. Silvestrovanje z DJ-jem vključuje pijačo dobrodošlice, širok izbor samopostrežnih jedi, belo in rdeče vino, pivo ter izbor brezalkoholnih pijač in penino ob polnoči. Dress code: kopalke.

Tridnevni oddih v dvoposteljni sobi vključuje neomejen vstop v bazene s termalno vodo v Hotelu Zdravilišče Laško in v bazene s termalno vodo v Termalnem centru Hotela Thermana Park Laško Superior. 31. 12. se bazeni Termalnega centra zaprejo ob 16. uri zaradi priprave na silvestrovanje. Več o novoletni ponudbi preverite TUKAJ – klik.

Grand Hotel Donat Superior, Rogaška Slatina 

Med zelenimi griči in dolinami, tam na sončni strani Alp, sredi rodovitne vinorodne pokrajine, najdete zdravilen vodni vrelec in umetnine izpod rok steklarskih mojstrov. Privoščite si oddih v osrčju Rogaške Slatine in z mineralno vodo Donat Mg poskrbite za zdravo počutje.

Razvajajte se v hotelski infrardeči, finski, turški, zeliščni in bio-savni, zaplavajte v notranjem in zunanjem bazenu, sprehodite se po prekrasnih okoliških parkih in užijte vse čare Rogaške Slatine. Ponudba vključuje tudi vstop v Casinò Fontana. Več o decembrski ponudbi najdete TUKAJ. 

Hotel Rotondo ali Rotondo Annex, Seget Donji

Če želite sanjske počitnice v Dalmaciji, izberite hotel Rotondo, ki se nahaja v bližini Trogirja v Segetu Donjem, le 6 km od splitskega letališča. Družinski hotel s štirimi zvezdicami ima 50 udobnih sob, ki se nahajajo v dveh stavbah. Hotel leži ob kristalno čisti jadranski obali s 2700 sončnimi urami na leto in je obdan z bogato kulturno dediščino.

Hotel Rotondo ponuja uporabo spa in wellness centra. Posebej zasnovani spa tretmaji so dopolnjeni z naravnimi eteričnimi olji dalmatinske regije. Jedilnik je sestavljen samo iz dalmatinskih specialitet, pristnih dalmatinskih jedi, pripravljenih po receptih najboljših in najbolj znanih kuharjev. Vzdušje, vonji in okusi ponujajo bogato kulinarično tradicijo Dalmacije. Restavracija ponuja vinski bar z vrhunskimi hrvaškimi vini in znanim dalmatinskim oljčnim oljem, prijazno osebje pa vam bo priporočilo, katera vina in olja se bodo najbolje podala k izbranemu obroku. Več o praznični ponudbi najdete TUKAJ.

FOTO: Megabon, Shutterstock

PREBERITE ŠE: Top 10 organiziranih adventnih izletov, ki jih ne zamudite v veselem decembru

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.