Nov izolski resort, ki je popolnoma prilagojen gibalno oviranim

Izola je antično ribiško naselje s prebogato zgodovino, ki se nahaja na skrajnem jugozahodnem delu Slovenije, med Piranom in Koprom. Priljubljena slovenska morska destinacija je bogatejša za Resort Dva topola – resort, ki je popolnoma prilagojen gibalno oviranim osebam.

Izola je znana predvsem po toplini in gostoljubnosti svoje prijazne lokalne skupnosti. Obiskovalci lahko na vsakem koraku občutijo duh Sredozemlja. Ko se sprehajajo po ozkih srednjeveških ulicah, občudujejo mirujoče barke v pristanišču, se sproščajo ob prijateljskem klepetu z domačini ter uživajo v vonju morskih kulinaričnih specialitet. Njeno turistično ponudbo je dopolnil resort Dva topola. Resort, ki ponuja edinstveno izkušnjo. Vsi prostori, od sob do jedilnice, plaže in notranjega bazena, so prilagojeni gibalno oviranmi osebam, ki lahko brezskrbno uživajo v morskem oddihu.

Edinstven resort Dva topola

Resort Dva topola  se nahaja le kratek sprehod stran od mestnega jedra in je obdan z očarljivim parkom. Gostje lahko uživajo v osupljivem razgledu in vdihnejo svež zrak, ki diši po morju.

Do sedaj je bil resort odprt le kot rehabilitacijsko središče, pred kratkim pa so ga odprli za širšo javnost. Vse komoditete za gibalno ovirane ostajajo in so edinstvena priložnost za vse, ki si želijo udobnejšega in brezskrbnega oddiha.

Prilagojena tudi plaža in wellness

V bližini, le 100 metrov stran, se nahaja prilagojena plaža “Dva Topola,” ki vključuje tudi ogrevan bazen in je namenjena vsem, ne glede na njihove fizične omejitve. Prav tako je na notranjem bazenu in v wellnessu.

Sprostitev v parku ali ob slovenski kulinariki

Zelenje je ključna, naravna in osvežujoča sestavina v človekovi okolici, ki je nezamenljiva in nepogrešljiva. Poseben poudarek na raznolikosti rastlin v parku, ki obkroža resort, omogoča ustvarjanje kompozicij s priljubljenimi rastlinami, ki z raznobarvnimi odtenki zelene barve, nežnimi cvetovi ali zanimivimi teksturami listov napolnijo cvetlične gredice in se prepletajo z okolico. Nič ni tako dragoceno kot sedeti v senci dreves, vdihavati vonj sivke in drugih aromatičnih rastlin ter poslušati šumenje morja.

Mogoče edino odlična večerja. Restavracija DVA TOPOLA združuje tradicionalne slovenske jedi v edinstvena kulinarična doživetja. Izpod rok hotelskega kuharskega velemojstra in njegove ekipe se vsak dan rojevajo novi okusi, ki zadovoljijo prav vsakega.

Bi si želeli oddiha v čudovitem resortu Dva topola?
Več informacij in ugodne ponudbe najdete TUKAJ.

PREBERITE ŠE: Veste, kje stoji najvišja stavba na Hrvaškem in da lahko v njej tudi prespite?

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Foto: Megabon

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.