Hotel za mlade, ki spodbuja kreativnost

V zadnjem času lahko spremljamo porast dizajn hotelov, a žal niso vsi enako originalni. Pred kratkim je vrata v svoj moderen interjer odprl tudi hotel na Kitajskem, ki pa je poseben predvsem zaradi svoje atraktivne notranje opreme, namenjen mladim urbanim popotnikom.

wheat_youth_arts_hotel_by_li_xiang-0014

Če si torej ljubitelj dizajna in v kratkem načrtuješ obisk azijske celine, ti toplo priporočamo The Wheat Youth Arts Hotel, katerega izgled je delo oblikovalskega studia XL Muse. Hotel se nahaja v sedmem nadstropju nakupovalnega centra v mestu Hangzhou.

Interjer hotela je zasnovan kot nekakšna galerija, ki mlade obiskovalce spodbuja h kreativnosti. Sodobno opremo dopolnjujeta miza za biljard ter klavir, katerega lahko igra vsak, ki si to želi, skupni prostori pa imajo tudi veliko udobnih površin za branje, poslušanje glasbe, slikanje na platno in pisanje.

wheat_youth_arts_hotel_by_li_xiang-0013

kinahotel6

Sobe so opremljene malce bolj minimalistično, prevladujejo bela barva in sivi toni, ki jih dopolnjujejo statement kosi moderne umetnosti ter prazna platna, ki čakajo, da jih gostje poslikajo po svoje. Za tiste, ki si želijo rekreacije, je hotel poskrbel tudi s sobo za telovadbo, kjer lahko za dnevni odmerek gibanja poskrbimo na sobnih kolesih.

kinahotel9

kinahotel8

kinahotel5

kinahotel4

wheat_youth_arts_hotel_by_li_xiang-0038

Povzeto po Buro 24/7.

Foto: arhiv hotela

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.