Ideja za oddih: Hotel ob največjem termalnem jezeru na svetu

Madžarska, dežela bogate kulturne dediščine in naravne lepote, ponuja obiskovalcem nešteto možnosti za sprostitev in uživanje. Eden od najlepših krajev, ki jih Madžarska ponuja, je Heviz. Heviz je znan po svojem termalnem jezeru, ki je eno največjih naravnih toplih voda na svetu. V tem idiličnem kraju se nahaja tudi edinstveno zatočišče miru in razkošja – Naturmed Hotel Carbona.

Naturmed Hotel Carbona je pravi biser v srcu mesta Heviz, ki ga obdaja čudovita narava. Namenjen je vsem, ki iščejo popolno kombinacijo wellnessa, zdravja in razkošja. Ne glede na to, ali iščete oddih v dvoje, sproščujoče počitnice za družino ali potovanje za dušo, bo ta hotel izpolnil vse vaša pričakovanja.

Naravna zdravilna moč termalnega jezera Heviz

Glavna značilnost hotela Naturmed Carbona je njegova bližina termalnemu jezeru Heviz, ki je znano po svojih zdravilnih lastnostih. Gre za največje termalno jezero na svetu primerno za plavanje. Voda v jezeru je obogatena s številnimi minerali, ki so koristni za telo, zato je odlična izbira za tiste, ki iščejo naravno zdravljenje in sprostitev. Gostje hotela lahko enostavno dostopajo do jezera, saj je le nekaj korakov stran. Po razvajanju v termalnih vodah se lahko vrnete v udobje hotela.

Wellness in spa ponudba

Naturmed Hotel Carbona je znan po svojem wellness in spa centru, ki ponuja široko paleto storitev za sprostitev in nego telesa. Obiščite savno, jaccuzzi ali bazen s toplo termalno vodo in dovolite, da se vsakdanje skrbi stopijo stran.

Aktivnosti v okolici

Poleg uživanja v termalnem jezeru in wellness storitvah lahko v okolici hotela Naturmed Hotel Carbona raziskujete številne zanimivosti. Obiščite mestno središče Heviza, kjer boste našli trgovine, restavracije in kulturne znamenitosti. Za ljubitelje narave pa so na voljo čudovite sprehajalne poti in možnosti za kolesarjenje.

Sobo v hotelu lahko po ugodni ceni rezervirate TUKAJ

 

PREBERITE ŠE: Heviz in odličen družinski resort, kjer RES razumejo otroke

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Foto: Megabon

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.