Ideja za oddih: Razvajajte se v Spa centru Hedona v središču Varaždina

V samem središču Varaždina stoji Hotel Turist, ki goste privablja s svojo izjemno lokacijo in edinstvenim SPA centrom Hedona.

Noben drug hotel v Varaždinu se ne more pohvaliti s tako izjemno lokacijo kot jo ima Hotel Turist. Zgodovinsko mestno jedro Varaždina in vse njegove znamenitosti so le 10 minut hoje stran. Iz hotela si boste le nekaj korakov stran lahko ogledali Trg tradicionalnih obrti, Dvorec Stari Grad, Muzej “Svijet kukaca”, Muzej Angelov, Varaždinski plac, Štrossmajerovo sprehajališče, Sprehajališče Vatroslava Jagića, Varaždinsko Katedralo in Varaždinsko pokopališče. A to ni vse, kar Hotel Turist ponuja!

Spa Hedona

Hotel Turist ima odlično hotelsko restavracijo, v kateri se prepletata sodobnost in tradicija. Slovijo tudi po dobri izbiri vina. Še bolj od vsega pa goste privablja hotelski edinstven Spa center Hedona. Gostje se lahko v velikem SPA centru prepustijo popolnemu zadovoljstvu. Svojim strankam se popolnoma posvetijo in jih razvajajo z vrhunsko kozmetiko.

V SPA centru Hedona se lahko pogrejete v prostornih savnah. Na voljo so vam parna, finska, zeliščna in infrardeča savna. Za dodatno sprostitev poskrbi relax soba s steno iz himalajske soli. To bo oddih, na katerem si boste lahko dodobra napolnili baterije.

Hotel Turist po posebni ceni

Na Megabonu boste za dve nočitvi z vključenim zajtrkom in vstopom v Spa center Hedona odšteli le 179€ za dve osebi! To je odlična priložnost, da raziščete čudovito mesto, malo čez našo mejo, in se prepustite razvajanju v hotelu s 4*.

Ponudba je na voljo TUKAJ.

 

Poglejte ugodno ponudbo Hotela Turist, z vključenim neomejenim vstopom v svet savn SPA centra Hedona, TUKAJ.

 

https://www.megabon.eu/sl/ponudbe/hrvaska/varazdin/hotel-turist-carobna-jesen-v-varazdinu-34955?a_aid=vandraj&a_bid=901c867b&utm_source=vandraj&utm_medium=vandraj_hotel_turist&utm_campaign=vandraj_hotel_turist&utm_content=vandraj_hotel_turist

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za izlet: Bela krajina in vse, česar o njej morda še ne veste

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.