Ideja za pare: Privoščite si luksuzno razvajanje z najlepšim razgledom v Ljubljani

Ne glede na to, ali ste iz Ljubljane ali jo boste samo obiskali, je tole ultimativna romantična ideja! Na 18. nadstropju najvišjega ljubljanskega hotela vas čaka Serenity spa. Bazen, savne, kozmetični salon in nepremagljiv razgled bodo psokrbeli, da bo vajinih nekaj minut ostalo v spominu še dolgo časa.

Bazen z najlepšim razgledom v mestu

Hotel Intercontinental je v Ljubljano prinesel nove čudovite razglede. Kava, kosilo ali večerja v B restavraciji, ki se nahaja v 20. nadstropju hotela, že od odprtja navdušujejo tako goste kot domačine. Večeri ob ginu in dobri družbi, na terasi ob baru, pa so kot doživetje iz filma. Serenity spa

Le dve nadstropji niže lahko isti razgled občudujete kar v kopalkah. V 18. nadstropju kraljuje Serenity spa, ki nudi vrsto kozmetičnih tretmajev ter obisk bazena, jaccuzzija in treh različnih savn. Pogled iz bazena ali ležalnika ob bazenu, je izjemen.

V Serenity spa vas bodo razvajali za 5 zvezdic, a po ugodnejši ceni

Serenity spa je doživetje že samo po sebi. Ko je nadgrajeno še z izvrstno storitvijo, veste, da se boste vračali. Uživali boste v glavni stvari – v vzdušju topline, pozornosti in prijaznosti, ki napolni prostor salona Serenity. Dovolj je že, da pri njih spijete kavo, in že boste začutili, kako prijetno je. Tako kot sam hotel, je tudi spa namenjen ljudem. Ne želijo ekskluzivnosti, ampak želijo, da se pri njih počutite sproščeno in domače. No, še bolje kot doma. Privoščite si storitev 5 zvezdic za ceno navadnega salona!

Ugodna ponudba za pare

Ves ta luksuz in romantika sta trenutno dosegljiva le en klik stran. V sodelovanju z Megabonom so pripravili ugodno ponudbo za pare. Te priložnosti ne smeta zamuditi. 120 minut razvajanja, uporaba notranjega bazena, uporaba jacuzzija, uporaba savn (finska, turška, infrardeča) in izjemen razgled z 18. nadstropja hotel Intercontinental, so vama na voljo za samo 29,9€ za oba!

Za izvrstno ponudbo za 120 minut razvajanja v Serenity spa za 2 osebi,
obiščite TO POVEZAVO. 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za oddih: Zimska pravljica v Sloveniji (5 nočitev na turistične bone)

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.