Tri kolesarske trase po slikoviti pokrajini hrvaške Istre #Istria300

Hrvaška Istra je sinonim za poletne dopuste številnih Slovencev, hkrati pa je tudi priljubljena destinacija za kolesarje z vsega sveta. Kolesarski navdušenci bodo na svoj račun prišli oktobra, ko v Istro prihaja dogodek Istria300.

Hrvaška Istra bo od 5. do 8. oktobra 2023 v Poreču gostila edinstveno kolesarsko tekmovanje – Istria300.

Tri različne trase, ki vijugajo po istrski pokrajini

Istria300 bo odprla tri različne trase, primerne tako za začetnike kot tudi izkušene kolesarje. Istria155 je primerna za tiste, ki si želijo doživeti Istro in uživati v čudovitih razgledih. Istria235 je že malo zahtevnejša trasa in je namenjena tistim, ki iščejo malo večji izziv. Glavna in najbolj razburljiva trasa – Istria300 pa je za najbolj pogumne, ki želijo resnično preizkusiti svoje meje.

Organizatorji so premišljeno izbrali najlepše ceste in trase hrvaške Istre ter jih združili v edinstven kolesarski dogodek. Obljubljajo nepozabno kolesarsko avanturo v osupljivi pokrajini.

Dogodek, ki želi privabiti še več žensk

Organizatorji si želijo na tekmovanje privabiti še več kolesark. Pobudo podpira tudi Catherine Rossmann, vzpenjajoča se zvezda amaterskega kolesarstva iz Nemčije, skupaj s številnimi strastnimi kolesarkami. Kljub razprodanim vstopnicam za Istria300 lahko ženske še vedno sodelujejo. Posebej zanje so dodali še nekaj ugodnosti. Za registracijo po običajni ceni lahko kolesarke izkoristijo kodo za popust: Istria300Ladies. Prvih 50 registracij bo prejelo dodatne ugodnosti, vključno s trening programom, ki bo ženske še bolj opolnomočil v močni moški konkurenci.

FOTO: TVB Istrien/Igor Zirojević

Preberite še: Tri najlepše pešpoti ob slovenski obali

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.