Gardsko jezero in mobilne hiške: ideja za krompirjeve počitnice

Že veste, kam za krompirjeve počitnice? Gardsko jezero je vedno dobra ideja za izlet, tokrat pa lahko ujamete tudi odlično ceno za mobilne hiške!

Približno na pol poti med Benetkami in Milanom leži Gardsko jezero, priljubljena turistična destinacija in največje italijansko jezero. S svojo velikostjo sega kar v tri pokrajine: Veneto, Lombardija in Južna Tirolska.

Krompirjeve počitnice ob Gardskem jezeru

Gardsko jezero je ledeniškega nastanka in ima mediteransko klimo, zato boste lahko uživali v prijetnem vonju pomaranč, limon in bergamotke, tu pa uspevajo tudi trte, oljke, palme in oleandri, saj so tukajšnja poletja precej vroča. Kaj pa jesen? Krompirjeve počitnice ob jezeru bodo slikovite, poleg krasnega oddiha pa okolica ponuja tudi kup aktivnosti. Priporočamo, da s seboj vzamete kolesa!

Mobilne hiške z odličnim dostopom do jezera

Letovišče Bella Italia se nahaja ob Gardskem jezeru in le 1,5 km od središča mesta Peschiera del Garda. Od plaže je oddaljeno 7 minut hoje. Ponudba kampa obsega 3 restavracije, mini market, prodajalno sladoleda in bar s teraso, ki nudi pogled na jezero. Imajo pa tudi nogometno igrišče, igrišče za odbojko in košarko ter mize za namizni tenis. Za zabavo organizirajo turnirje, celodnevno in celovečerno zabavo, najmlajšim pa je namenjen otroški klub. Kamp vsebuje tudi vodni park s petimi bazeni in tobogani ter zabavnim programom, ki je aktualen predvsem v toplejših mesecih.

Katero nastanitev izbrati jeseni? Mobilna hiška Premium je primerna za udobno bivanje za do 6 odraslih oseb. Ima 3 spalnice, eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema, opremljeno kuhinjo in kopalnico. Posteljnina in brisače niso vključeni. Pred mobilno hiško je tudi terasa z mizo, stoli in ležalnikoma.

Več o Megabon ponudbi mobilnih hišk ob Gardskem jezeru za krompirjeve počitnice najdete TUKAJ – klik.

FOTO: Megabon, Kamp Bella Italia

PREBERITE ŠE: Družinski oddih: 5 top idej za krompirjeve počitnice

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.