Versacejevo razkošje v Dubaju

Dubaj je pred nekaj dnevi postal bogatejši za še en razkošen hotel z imenom Pallazo Versace Dubai. Njegova podoba je svojevrstna kombinacija italijanskih palač in arabske arhitekture. Na odprtju hotela je prisostvovala tudi sama lastnica, italijanska modna oblikovalka, Donatella Versace.

Gre za razkošen projekt hotela, saj lahko v vsakem kotičku hotela najdemo številne privlačne elemente in podrobnosti, vgrajene v veličasten prostor. Ta se ponaša z megalomanskimi sprejemnimi sobami, visokimi stropi, štukaturami in freskami, talnimi mozaiki ter ročno izdelanimi kosi pohištva. Zunanjost krasijo veliki vrtovi, kakor tudi fontane in bazeni.

PREBERITE še // Potopis naše novinarke, ki je spomladi obiskala Dubaj

Palazzo Versace Dubai šteje 215 sob, katerih celotno dekoracija podpisuje sama Donatella Versace. Sobe se je odločila odeti v barve bež, zlate, turkizne in svetlo modre. Prav vse sobe so zaznamovane tudi z dodatki in interpretacijo znamke Versace, kot so glava meduze, živalski vzorci, baročni elementi pohištva, ki spominjajo na prejšnjo kolekcijo pohištva s podpisom italijanske hiše. V ta simbol novega luksuza pa so uspešno integrirali tudi vrhunsko gastronomjo, ki je kombinacija evropskih kulinaričnih trendov s primesjo vzhoda. Vsekakor je hotel vreden pozornosti, ki v svoje goste pričakuje ljudi, ki sledijo trendom in imajo za to dovolj globoko denarnico.

PREBERITE še // Pogovor s Tjasho, ki živi v Dubaju

Vir: www.buro247.hr

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.