Ideja za hedonističen oddih v raju ob smaragdni Soči

V Triglavskem narodnem parku sredi neokrnjene narave najdete Residence Sočo, romantičen kotiček ob robu gora, kjer se čas ustavi. Ste za oddih v raju?

Oddih v raju, sredi Triglavskega narodnega parka, združuje tradicijo in sodobno oblikovanje. Residence Soča je novo naselje z edinstvenimi apartmaji, v katerih poleg spalnice, kopalnice in polno opremljene kuhinje dobite še kup sladkorčkov. Na primer paket naravne kozmetike za osebno higieno. In pa …

Nočitev s savnanjem, masažo in košaricami dobrot

TU čaka ponudba za oddih, ki poleg nočitve že vključuje uporabo zunanje savne in masažne kadi, pa tudi 30-minutno masažo v udobju apartmaja. V njem vas ob prihodu pričaka steklenica roseja in košarica s sadjem, med gostovanjem pa vas pocrkljajo še s košarico lokalnih dobrot, ki jih lahko spakirate v košaro za piknik in malicate na prostem. Gostje apartmaja dobijo tudi paket sestavin in recept za pripravo lokalne jedi.

Raziskovanje okolice s kolesom ali peš

V Megabonovo ponudbo je poleg nočitve že vključen tudi najem električnih koles za raziskovanje okolice. Posodijo pa vam tudi pohodniške palice ter vas opremijo z nasveti za pohodniške ture po vaši meri.

Bovec je oddaljen slabih 12 kilometrov. Residence Soča tako ponuja popoln oddih za vse tiste, ki se želite umakniti vrvežu “slovenske prestolnice adrenalina” in biti še vedno dovolj blizu vsem razburljivim aktivnostim, ki jih le-ta ponuja. 

Izleti v čaroben kraj skozi vse leto 

Ko se poslavljamo od poletja, lahko že malo sanjarimo o zimski idili. Zasnežene gozdne stezice, tišina alpskega gozda in magična smaragdna reka … Po dnevu, polnem raziskovanja, pa razvajanje z vrhunsko kulinariko in prvovrstnimi vini, sprostitev v savni ter masaža v dvoje v objemu vašega apartmaja.

Ideje za potepanja ali krpljanje v primeru snega: dočakajte sončni vzhod (ali zahod) na dvatisočaku, napolnite baterije v čarobnem Šunikovem gaju, pozabljeni zaselek Lemovje, edinstven prelet Julijskih Alp in doline Soče.

Megabonovo ponudbo za oddih v Residence Soča najdete TUKAJ – klik.

FOTO: Residence Soča, Megabon

PREBERITE ŠE: Kranjska Gora in top 10 stvari, ki jih morate doživeti v okolici

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.