Oddih v slovenskih termah, kjer so snemali priljubljeno kriminalistično serijo

Zimski termalni oddih je vedno dobra ideja! Terme Vivat ponujajo vrhunske termalne, wellness, zdraviliške in športne storitve.

Terme Vivat so odlična destinacija za predajanje toplim objemom termalne vode, kolesarjenje, pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurske kulinarike. Saj veste, na tem koncu Slovenije nikakor ne boste ostali lačni!

Terme, kjer so snemali serijo Primeri inšpektorja Vrenka

Prav v Termah Vivat so lani posneli nekaj prizorov slovenske kriminalistične serije Primeri inšpektorja Vrenka. Nastala je po romanih slovenskega pisatelja Avgusta Demšarja, predvajajo jo na prvem programu Televizije Slovenija. Glavni junak je kriminalistični inšpektor Martin Vrenko, ki ga igra Dario Varga. Sicer je dogajanje serije postavljeno pretežno v Maribor, v tokratni sezoni pa ujamemo tudi nekaj biserov Pomurja.

Zaplavajte v črni termalni vodi

Hotel Vivat, ki ste ga videli tudi v seriji, je povezan s termalnim kompleksom, kjer se nahajajo notranji in zunanji bazeni, polnjeni z edinstveno zdravilno belo in črno termalno vodo. Bazenski kompleks obsega približno 2 tisoč kvadratnih metrov zunanjih in notranjih vodnih površin. V notranjem delu bazenskega kompleksa se nahajajo rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli in otroški bazen. Ločeni notranji bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo ter nešteto vodnimi masažami in prostornimi počivališči pa je namenjen samo odraslim osebam. Zunanji del bazenskega kompleksa sestavljajo olimpijski bazen, natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen.

ODLIČNO PONUDBO ZA ODDIH V HOTELU VIVAT NAJDETE TUKAJ (KLIK)

Skok v svet savn in knajpanje za poživitev

Za sprostitev misli, lepoto telesa in duha izberite sproščanje v svetu savn Vivat, ki obsega notranje in zunanje savne. Tu najdete finske, turške, infra, zeliščne, tilarium savne ter tematsko savnanje »cimprana kuča«. Imajo pa tudi zunanji bazen, ki je namenjen za knajpanje ter odlična počivališča za regeneracijo.

Wellness center Vivat ponuja pestro izbiro masaž, kopeli, nege telesa, terapije z ribicami Garra rufa ter anticelulitne in shujševalne programe. V salonu tajskih masaž Tawan pa doživite dotik Orienta in se prepustite raznovrstnim vrhunskim masažam, ki bodo poživile vašega duha in telo.

Sprehod skozi glasbeno fontano

Novost v Termah Vivat je najbolj edinstvena glasbena fontana na svetu, ki jo najdete pri terasi restavracije – in ste jo lahko videli tudi v omenjeni tv seriji. V veličastni fontani se prepustite plesu kapljic termalne vode Panonskega morja! Izberite glasbo po svojem okusu in se zavrtite v objemu termalne vode …

ODLIČNO PONUDBO ZA ODDIH V HOTELU VIVAT NAJDETE TUKAJ (KLIK)

FOTO: Megabon, Hotem Vivat

PREBERITE ŠE: 5 najbolj romantičnih krajev v Sloveniji: Obvezen obisk za pare!

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.