Edinstvena izkušnja v Sloveniji: Glamping za čokoholike (Chocolate Village)

Verjetno ga ni Slovenca, ki ne bi poznal čokoladic in kavarn Teta Frida. Koliko pa vas pozna njen edinstven glamping Chocolate Village, raj za čokoholike?

Vse se začne in konča pri … čokoladi!

Resort Chocolate Village by the River ni navaden glamping. V njem se namreč vse vrti okoli čokolade! Ima čudovito lego v naravnem parku Natura 2000, neposredno ob reki in ob znameniti Dravski kolesarski poti. Lepote narave pa dopolnjuje sladka, čokoladna ponudba, ki poskrbi za piko na i!

Gostje Resorta Chocolate Village by the River lahko izbirajo med različnimi hišicami, ki nosijo ime po vrstah čokolade. Na voljo so hiške ob reki in hiške na drevesu. Vse so sodobno opremljene in nudijo udobje sredi narave.

Čokoladne dogodivščine: od slaščic do masaž in čokoladne kozmetike

Za začetek se v vasi lahko prepustite čokoladnemu wellness razvajanju: masaži s čokolado. Za dodatno sprostitev pa obiščite hiško na drevesu opremljeno s finsko savno, čajnim kotičkom in velikim panoramskim oknom. Preizkusili boste lahko tudi ročno izdelano naravno čokoladno kozmetiko.

Nujno obiščite manufakturo Tete Fride in si oglejte, kako nastajajo najboljše čokoladne stvaritve. V trgovinici si jih lahko kupite ali pa se usedete v kavarno in v njih uživate počasi.

Za vse, ki vam je čokolada premalo, poskrbita Gourmet zemljanka in restavracija Jack & Joe, ki vas bosta navdušila s svežim, lokalnim in okusnim.

Ugoden paket s čokoladnim fondue-jem in čokoladno košarico

Na Megabonu vas trenutno za odkrivanje edinstvene čokoladne vasice čakata dve odlični ponudbi! Ena za hiško na tleh in ena za hiško na drevesu! Poleg spanja v očarljivih panoramskih hiškah, obkroženih s čudovito naravo, vas bodo dodatno razvajali!

Ne samo, da vam bodo slasten zajtrk dostavili kar v hiško (izbirate lahko med štirimi vrstami zajtrka!), vas bodo v Chocolate Village pogostili še s čokoladnim fondue-jem in s košarico, v kateri se bodo skrivali čokoladno pivo, čokolada Tete Fride in sadje. To je priložnost, ki je ne gre zamuditi! Preverite ponudbo TUKAJ!

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Za hedoniste: Bioterme, skrite med gozdom in vinogradi, ki nosijo prleško kapljico

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.