Kako vstopiti v skrivnostni bar Mr. Simon v Udinah?

Novi bari, restavracije in bistroji so v zadnjem letu v naši prestolnici doživeli pravi razcvet, nadvse zanimivi urbani kotički pa se iz dneva v dan pojavljajo tudi pri naših sosedih.

Pred kratkim se je v italijanskih Udinah odprl nov pop-up bar Mr. Simon, ki pa ni navaden lokal. Vanj namreč lahko vstopijo le povabljeni gostje. In kako ga najti?

Mr. Simon ne izda svojega naslova, namignemo pa lahko, da ga najdeš v notranjosti nove dizajn restavracije v znanem nakupovalnem središču v Udinah. Pravila za vstop pa so seveda jasna – nepovabljeni nimajo vstopa, kar pa ne pomeni, da v Mr. Simonu nikdar ne boš popil skrivnostnega koktejla.

Če si želiš vstopiti v skrivnostni bar, moraš najprej poklicati gospoda Simona. Na podlagi telefonskega pogovora se bo odločil, ali tebe in tvojo družbo sprejme med svoje zidove ter na podlagi klica potrdil tvojo rezervacijo. Zaupal ti bo tudi skrivnostno kodo za vstop, ki se spremeni vsak dan. Slednjo moraš vtipkati v vintage telefon, ki ga najdeš na steni prej omenjene restavracije in butler Mr. Simona ti bo omogočil vstop v bar skozi toaletne prostore in skladišče z metlami.

Celoten proces se izplača, saj je notranjost bara s 25 sedeži in 50 kvadratnimi metri zares inovativno zasnovana. Skrivnostni prostor, ki daje vtis dnevne sobe skrivnostnega gostitelja, je opremljen z unikatnimi kosi in zavit v žamet in mistično ozračje. Navdušenje pa poveča tudi bogato opremljen bar, kjer je moč naročiti skoraj vse skrbno izbrane koktajle s tega sveta.

Ko ti bo torej postalo dolgčas in si boš zaželel obiska vznemirljivega bara, pokliči telefonsko številko na spodnji vizitki. Držimo pesti, da te Mr. Simon spusti v svoje prostore.

Foto: The Cool Hunter

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.