Tako sta videti notranja plaža in mlado morje prenovljenega portoroškega hotela

Ste že slišali za mlado morje? Kaj pa istrski hamam? In notranjo plažo? Vse to premore prenovljeni hotel Histrion v Portorožu.

Obiščite Portorož in Hotel Histrion, popolnoma obnovljen hotel v letu 2020, ki vas bo navdušil! Čaka vas edinstveno doživetje Istre le korak od morja. Globoko vdihnite, začutite sonce in sol na svoji koži. Prepustite vonju in okusu čisto vaše istrsko obarvane morske dogodivščine blizu doma.

Prenovljen hotel Histrion s 4 zvezdicami

Med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji se, med Portorožem in Piranom, razprostira letovišče St. Bernardin resort Portorož. V njem leži tudi povsem prenovljen Hotel Histrion, največji hotel na slovenski obali, ki je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja. Pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre. Iz hotela je neposreden dostop v Morski vodni park Termaris z najlepšimi razgledi na slovensko morje. Tu pa je tudi Wellness Benedicta, ki obsega svet savn, solno sobo ter različne istrsko obarvane masaže in lepotne tretmaje.

Istrski hamam, ki je edini na slovenski obali

Posebnost hotela Histrion je tudi čisto prvi Istrski hamam na slovenski obali. Tu se boste lahko sprostili in telo prenovili s pomočjo istrske tradicije. Istra je namreč bogata z zelišči in ravno iz tam prihajajo eterična olja, ki jih uporabljajo za prečiščevalne rituale. Po pilingu s soljo, miljenju z naravnim milom z eteričnim oljem sivke in rožmarina, bodo vaše telo izmenično spirali s toplo in hladno vodo. Na koncu pa glede na potrebe vaše kože izbrali še primerne naravne obloge.

V Morskem vodnem parku Termaris bazene polni t.i. »mlado morje«, obogateno z minerali, ki izvirajo iz različnih pritokov. Izkušnja kopanja v naših bazenih je tako morska, kot se le da! Na desni, bolj mirni strani kopališča, vas takoj pozdravi plavalni bazen s sproščujočim slapom, ki služi kot izvrstna masaža, v svoj objem pa vas vabi tudi prijetno topel whirlpool. Z leve strani vas bo k plavanju povabil velik plavalni bazen, obkrožen z otroškimi bazeni z zabavnimi igrali, kot nalašč za male ljubitelje vodnih vragolij! Vrhunec družinske zabave vas zagotovo čaka v ‘razigranem bazenu’, kjer se boste lahko zabavali ob deroči reki in vrtincih, ki bodo navdušili plavalce vseh starosti. Doživetje morja izven morja, še nikoli ni bilo tako pristno! In vse to ob najlepših razgledih na neskončno modrino slovenskega morja, ki vas obdaja z vseh strani!

Hotel je tudi nadvse prijazen kolesarjem, tako, da lahko na dveh kolesih raziščete obalo in morski oddih dopolnite z rekreacijo. Ponudba je primerna tudi za turistične bone, ugodna cena nočitve z vključenimi storitvami pa vas čaka tukaj.

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Preberite še: Ste za skok v bazen z enim najlepših razgledov na naši obali?

Foto: Baam arhitekti

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.