Sem se na izlet s svojo družino najraje odpravi COOL MAMACITA

V časih, ko težje potujemo, poizkušamo večkrat skočiti na izlet. Predloge pa radi poiščemo tudi pri znanih obrazih. Tokrat smo po idejah za krajši oddih povprašali Tejo Jugovic, ki je mnogim bolj znana kot Cool Mamacita.

Tejo smo skupaj z možem Janijem že pred leti lahko spoznali v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa. Simpatična zakonca sicer še vedno kuhata, v zadnjih letih pa se ukvarjata tudi z vloganjem. Skupaj s svojim prikupnim naraščajem, Sio in Inajem, rada živita polno življenje. Čim več časa poizkušajo preživeti na svežem zraku in ko je le priložnost in lepo vreme, ga najraje izkoristijo kar na igrišču blizu doma. Ob vikendih pa se v teh dneh radi odpravijo tudi na raziskovanje Slovenije in Tejo smo povprašali, kaj jo je v zadnjem času najbolj navdušilo in kakšen izlet bi priporočila našim bralcem.

Teja, kam se v teh dneh najraje odpravite na izlet? Cool mamacita

Ko je le možno, pobegnemo v naravo, kakšen gozd. Najraje obiščemo gorenjski konec, še posebej pri srcu pa nam je Bohinj. Tja se zelo radi vračamo, saj je mogoče veliko časa preživeti v naravi. Nazadnje smo s seboj vzeli tudi električna kolesa, da smo okolico jezera lahko dodobra raziskali.

Kje se vaši otroci najbolj zabavajo? cool mamacita

Najini otroci imajo zelo radi igrišča in igrala, zato tudi izlete izbirava tako, da so primerni za otroke. Nedavno smo obiskali družinski park Stari vrh, kjer so bili otroci navdušeni. Imajo namreč adrenalinski park različnih zahtevnosti, kjer se otroci in odrasli neverjetno zabavajo. cool mamacita

Na kateri hrib se najraje povzpnete?

Živimo v šišenskem koncu, tako, da sta nam zelo blizu Šmarna Gora in Rožnik. V planu pa imamo obiskati tudi Toško čelo in Katarino. Smo pa pred kratkim izletovali na polhograjskem koncu in se povzpeli na Mali Vrh sv. Lovrenca, kjer je zelo zelo lepo.

Katera regija v Sloveniji vas je do sedaj najbolj presenetila s svojo ponudbo?

Priznam, da cele še nismo dodobra raziskali. Otroka sta tudi še majhna in čeprav si želimo v hribe, žal še ne moremo toliko hoditi. Smo pa trenutno v fazi raziskovanja in kot sem že povedala, zelo smo navdušeni nad Gorenjsko.

Smo pa pred kratkim bili tudi v Horjulu, v živalskem vrtu Rožman, kjer plačaš prostovoljni prispevek za obisk. Imajo tigre, medvede in druge zelo različne živali. Je kot nekakšno zavetišče živali, ki so si jih ljudje omislili za hišne ljubljenček, pa so jih zavrgli. cool mamacita

Že veste, kam se boste odpravili ta vikend?

Ta vikend bom jaz vzela Sio, Jani pa Inaja in bomo šli vsak po svoje raziskovat en del Slovenije. V torek gremo pa nato na čokoladni glamping v Chocolate Village by the river na Štajerski konec. Tam se bomo malce sproščali in uživali v bazenih, imeli čokoladno delavnico … Obiskali pa bomo tudi Maribor, ki si ga vsi še nismo ogledali.

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Preberite še: Slovenci in Slovenija skozi oči Japonke Kei #INTERVJU

Foto: Arhiv Cool Mamacita

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.