Top pet ugodnih počitniških idej za poletje

Ste se že odločili, kje boste dopustovali poleti? Ne še, se pa zavedate, da je že skrajni čas za to … Naj vam pomagamo: pripravili smo top 5 idej za poletje na morju.

Paviljoni Ad Turres, Crikvenica

Obiščite Crikvenico, sproščajte se na čudoviti plaži in se kopajte v izredno čistem morju, ki se ponaša z Modro zastavo, evropskim priznanjem za čistočo morja. Zaljubite se v Crikvenici ali v Crikvenico. Odkrivajte mesta za zaljubljene, ljubitelji športa boste prišli na svoj račun, prav tako boste svojo dušo nahranili tisti, ki imate radi adrenalin.

Hotel Mediteran, Crikvenica

Še eden na seznamu, ki ga najdemo v priljubljenem Kvarnerju. Opatija, otoka Cres in Rab ter priljubljena Crikvenica so biseri Kvarnerja. Obiščite čudovite plaže, oglejte si kulturne in zgodovinske znamenitosti, ob vsem tem se spočijte in oborožite z novo in svežo energijo za uspešno nadaljevanje poslovnih in zasebnih poti po dopustu.

Villa Kaštela, Kaštela

Spoznajte pravljično mesto Kaštela in dopustujte v Dalmaciji. Sami se prepričajte, da ima mesto posebno lepoto, ki je tako navdihnila številne pesnike, da so jo opisovali celo v svojih pesmih. Prepričani smo, da tudi vas ne bo pustila ravnodušne in jo boste namesto v pesmih ovekovečili na svojih Instagram profilih. Poleg plaž in morja vam mesto nudi vrsto dogodkov in manifestacij, na katerih boste spoznavali navade in kulturo Dalmacije in Dalmatincev.

Tramontana, Medulin

Priljubljena Istra med Slovenci. Eden od razlogov je gotovo priljubljena lega in bližina Slovenije, a ne moremo mimo srednjeveških središč istrskih mest, ki vsako leto in v vseh letnih časih privlačijo številne turiste. Medulin je gotovo prava izbira, če želite preživeti dopust v znamenju miru in romantike, prav tako boste na svoj račun prišli tisti, ki imate raje dinamiko in aktivnosti. Le streljaj od Medulina so vam na voljo Rovinj, Poreč, Pula, narodna parka Brioni in Plitvička jezera. Izbire je veliko, odločitev je na vas.

Imperial Park Hotel, Vodice

Zaključimo z Dalmacijo. Priljubljene Vodice. Za družine, pare ali družbe. Od norih zabav do umirjenih plaž in vsebin za najmlajše. Lenarite na plažah ali se s kolesi odpravite raziskovati bližnja mesta. Dolgčas vam gotovo ne bo.

Se še vedno niste odločili, kje boste misli na pašo poslali poleti? Če vam zgornji predlogi ne ustrezajo, je Megabon (http://bit.ly/2Us6ibY) za vas pripravil še kup ostalih ponudb, med katerimi se bo gotovo našlo nekaj za vas.

Vir fotografij: Megabon

Preberite še:

Intervju: Jaka Komočar, Mariborčan, ki več kot 250 dni na leto preživi na potovanjih

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.