Umag: Romantika v hotelu s petimi zvezdicami, ki je namenjen samo odraslim

Bližajo se božične počitnice, vi pa še kar ne veste, kaj podariti boljši polovici? Kaj pravite na romantičen oddih v dvoje, v luksuzu 5 zvezdičnega hotela? Hotel Melia Coral 5*! Hotel, ki se nahaja v slikovitem mestu Umag in ponuja odlično ponudbo samo za odrasle! Doživite romantiko in se prepustite storitvam, ki jih nudi ta moderni in elegantni hotel.

Hotel Melia Coral 5* – koncept adults only

Umag ima prvi tovrstni hotel na Hrvaškem, kjer boste doživeli mir, kakršnega si zaslužite. Hotel Melia Coral je primeren za vse, ki potujejo brez otrok in si želijo preživeti svoj oddih v sproščujočem in luksuznem hotelu. Glede na to, da je namenjen samo odraslim, je vzdušje v notranjosti hotela izredno romantično. Hotelska ponudba je raznolika in si lahko izberete svoj način sproščanja. Potopite se v morsko vzdušje in kristalno čisto vodo ter uživajte v najboljši kulinariki. Privoščite si trenutke čistega veselja ob romantični večerji, aromatične kopeli v prostorih, ki zagotavljajo visoko sofisticiranost in zasebnost. Vse hotelske sobe so urejene v toplem in privlačnem stilu, so udobne in funkcionalne, dizajnirane posebej za to, da bi vsakemu gostu zagotovile prijetno bivanje, ne glede na razlog prihoda.

Orientalsko razvajanje

Hotelski Spa Melia Coral je orientalni wellnes center in Fusion Spa, ki ponuja eksotične vzhodne zdravstvene tretmaje. Cilj tega wellnessa je spodbuditi lepoto, zdravje in telesno sprostitev. Navdih za oblikovanje ekskluzivnih tretmajev izhaja iz rdečih koral Jadranskega morja. Kot ste verjetno že vedeli, so te izredno dragocene in iskane. Imajo zdravilne lastnosti, uravnavajo energijo ter spodbujajo nežnost. Luksuzni Hotel Melia Coral vam ponuja tudi priložnost za sodelovanje v številnih aktivnostih, ki so organizirane skozi cel dan: fitness program, socio-kulturni programi in razne delavnice – od joge in pilatesa do koktajl predstavitev in pokušin vina!

Oddih v Umagu

Odkrijte Umag na povsem drugačen način. To mesto, ki je letos doživelo turističen preporod, vabi s svojo urejenostjo, plažami, kulinarično ponudbo ter predvsem s svojo kulturno-zabavno ponudbo. Obiščite zgodovinsko mestno jedro, ne zamudite zimske “UMAGične praznike” ter uživajte v prazničnem vzdušju!

Doživite istrski romantični oddih z Megabonom! Odličen 3-dnevni paket vključuje 2 nočitvi za 2 osebi v hotelu Melia Coral, polpenzion, vstop v Wellness center, uporabo notranjega bazena in fitnessa ter še veliko dodatnih ugodnosti! (ponudbo preverite TUKAJ)

Foto: Hotel Melia Coral/www.melia.com, Shutterstock

PREBERITE ŠE:

City break: 5 idej za poceni oddih v evropskih metropolah

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.