V naravo in na bazen že za 15,5 evrov na osebo

Zadihajte s polnimi pljuči!

Avtocesta, ki se vije proti morju je že občutila vsesplošno željo po dopustu, saj neprestano prihaja do zastojev, a na srečo si nepozaben oddih lahko pričarate tudi, če se odpravite v nasprotno smer. Tokrat predlagamo, da se namesto na morje odpravite v bolj gozdnat predel Slovenije, kjer se nahajajo Terme Topolšica.

Te se na več kot 10 000 kvadratnih metrih razprostirajo v objemu zelene narave, daleč od stresa in mestnega vrveža. Znotraj kompleksa se lahko razvajate v turških, finskih in infrardečih savnah, ohladite pa se lahko v zunanjih bazenih, ob katerih lahko na ležalnikih uživate tudi v toplih sončnih žarkih.

Okolica term je odlična platforma za raznovrstno rekreacijo, okoliški hribi bodo navdušili pohodnike in kolesarje, pa tudi tiste, ki si želijo le nekaj časa mirno preživeti na svežem zraku.
Spodaj prilagamo štiri različne pakete, ki so primerni za romantično razvajanje v dvoje, družino ali družbo prijateljev!

2 nočitvi s polpenzionom za dve osebi le 140 evrov

3-urni zakup VIP prostora s savno in jacuzzijem le 59 evrov

2 nočitvi v apartmaju z brezplačnim vstopom v bazene za 4 osebe le 124 evrov

2 nočitvi z brezplačnim vstopom v bazene za 6 oseb le 186 evrov

Foto: Terme Topolšica

Preberite še:

https://www.vandraj.si/6-izletov-po-italiji-ki-jih-morate-doziveti/

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.