5 idej za cenovno najbolj dostopen oddih v Sloveniji

Želite na oddih v Sloveniji? Bi si privoščili razvajanje v dvoje? Mogoče oddih v termah? Ali pa bi se raje prepustili adrenalinskemu doživetju? Potem ste na pravem mestu. Raziščite čudovite kraje po Sloveniji, ob tem pa izkoristite priložnost in preverite naše ideje za cenovno najbolj dostopen oddih. oddih v Sloveniji

Pohorje oddih v Sloveniji oddih

Neokrnjena narava, košati pohorski gozdovi, wellness, šport, rekreacija, krasen oddih v Sloveniji. Pozimi, s svojimi 42 kilometri smučarskih prog in 20 različnimi žičnicami, raj za smučarje, poleti pa idealna destinacija za ljubitelje kolesarjenja in pohodništva. Pohodniške in kolesarske steze vas bodo pripeljale do šotnih barij z jezeri, slapov in pragozda. Srčni utrip vam bodo pospešili adrenalinski park, poletne sanke in gorsko-kolesarski bike park. Ne gre pa pozabiti tudi na dobro kulinariko z izjemnimi vini. Če vas je Pohorje navdušilo in bi tam radi ostali tudi več dni, predlagamo sprostitev v priljubljenem Hotelu Bellevue (PONUDBO PREVERITE TUKAJ), ki bo poskrbel za pravo poletno pravljico.

Adrenalin na Kolpi

Se še spomnite pripovedke o Petru Klepcu, ki je z nadnaravno močjo ubranil svojo deželo pred napadi Turkov? Osilnica, njegov dom, je pravi mali naravni biser, ki premore tudi številne zanimivosti. Z avtom se lahko odpravite na ogled Čabra z gradom, muzej lovstva in gozdarstva Brod na Kolpi, si ogledate naravni park Vražji prelaz, pragozd Krokar ali Nacionalni park Risnjak. S kolesom boste imeli priložnost raziskati številne gozdne poti, kolpsko kolesarsko pot, ogledati si Mirtoviški potok in Kočevsko reko. Lahko pa se sprehodite do izvira reke Kolpe, Mlina na vodno kolo, žage Venecijanke ali ribogojnice. Možnosti je zares veliko. Ne pozabite na rafting doživetje na reki Kolpi, pravi pustolovsko-adrenalinski dan pa si lahko privoščite v Osilnici, kjer vas bo pričakal Hotel Kovač (Za ponudbo kliknite TUKAJ). To je pravi športni hotel, ki je s svojo pestro ponudbo različnih aktivnosti v adrenalinskem parku, idealen za vse ljubitelje aktivnega oddiha.

Pridih Prekmurja

Si želite preživeti čudovit oddih v zgodbah žitnih polj? Se razvajati z odlično kulinariko? Uživati v starih zgradbah, ki pričajo o bogati zgodovini? Potem priporočamo obisk Prekmurja, kjer prosti čas lahko izkoristite za raziskovanje naravnih ter kulturnih lepot prekmurske pokrajine. Svoj izlet lahko popestrite z obiskom wellness centra, zaplavate v bazenu s termo-mineralno vodo ali pa se ogrejete v savnah s pridihom Prekmurja – vse to ponuja Hotel Diana (KLIKNITE TUKAJ).

Uživanje v osrčju Julijskih Alp

Priljubljena Kranjska Gora vabi z dolgoletno tradicijo kakovosti in gostoljubja. Pozimi svetovno znano smučarsko središče se v toplejših mesecih prelevi v raj za številne športne in družabne aktivnosti. Rolanje, golf, nordijska hoja, raftanje, kolesarjenje ali obisk kamnitih labirintov. Top 5 znamenitosti, ki so vredne ogleda? Po našem mnenju zagotovo jezero Jasna, slap Peričnik, Zelenci, Triglavski narodni park in Ruska kapelica. Po aktivnem dnevu si lahko privoščite wellness dnevno razvajanje v Best Western Hotelu (KLIK) – hotelski bazen in savne vam bodo pričarali pravo sprostitev.

Mondena Rogaška Slatina

Ste že obiskali enega najstarejših zdraviliških krajev v Sloveniji, kjer so se že v 17. stoletju zbirali evropski petičneži? Če še niste, je to idealna priložnost za termalni oddih. Zdravilne kopeli in naravna mineralna voda, mir in igrivost hkrati, narava, bogato kulturno življenje. V Rogaški Slatini, mestu stekla, vode in vina, vam zagotovo ne bo dolgčas. Neokrnjena narava ponuja številne možnosti za sprostitev in športne aktivnosti. Tu so različne tematske in učne poti ter okoliški hribi, ki nudijo prijetno rekreacijo. Če iščete ugodno ponudbo (KLIK) za wellness oddih, potem je Hotel Slovenija, ki bo poleg sprostitve poskrbel tudi za razvajanje vaših brbončic, prava izbira za vas.

Prepričani smo, da vas je kateri od naših predlogov navdušil in boste svoje proste dni preživeli tako v rekreaciji kot tudi sprostitvi. Tako, kot si zaslužite.

Foto: Shutterstock

Preberite še: Resnične pritožbe nezadovoljnih turistov, ki potujejo z agencijo

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.