To so najboljše plaže za pse v Istri in Kvarnerju

Sveže odprt pasji bar v Novigradu, dobro znana plaža Podvorska v Crikvenici ali vse bolj priljubljen Rabac? Vse to so kraji, kjer imajo urejene plaže za pse in kjer lahko brezskrbno uživate v poletju tudi s svojim najboljšim kosmatim prijateljem!

Če tudi pri vas doma velja, da je vaš kuža del družine (ali morda celo kralj v družini), potem je zagotovo tudi on deležen letnega dopusta, kajne? Kako torej tudi njemu zagotoviti najboljši in nepozaben dopust? Peljite ga na te plaže.

Potovanja in dopusti s štirinožnimi prijatelji so postali že vsakdanja zadeva, zato se tudi ponudba turističnih krajev in objektov prilagaja novemu trendu. Plaže za pse so tako tudi pri sosedih postale že skoraj obvezen del ponudbe v kraju. Oddih s štirinožci v Istri ali Kvarnerju je zagotovo idealen za vse, ki ne prenašajo dolgih voženj. Preverite, kje vas čakajo najboljše plaže za pse!

Najboljše plaže za pse – Crikvenica

Prodnata plaža Podvorska se nahaja v bližini centra mesta in velikega parkirišča. Že večkrat je prejela laskave nazive za najboljšo plažo za pse na Hrvaškem, k temu pa je zagotovo pripomogla vsa oprema, ki je tam samo zato, da lahko vaši ljubljenčki še bolj uživajo – posebni šotori za senco, hladna tekoča (sladka) voda, posodice za vodo in hrano, sprehajalne poti, koši in vrečke za iztrebke in pa seveda še samo morje.
Prava posebnost te plaže pa je prvi bar za štirinožne prijatelje, ki predstavlja pravi gastronomski raj za kraljevo razvajanje vaših ljubljenčkov. Za vas smo preverili tudi ugodne nastanitve v Crikvenici, seveda takšne, ki sprejemajo tudi hišne ljubljenčke. To poletje vas pričakujejo v obnovljenih Paviljonih Ad Turres.

Najboljše plaže za pse – Rabac

Tudi Rabac slovi kot kužkom prijazna destinacija. Le malo naprej od plaž pod hoteli, vas pričakuje prodnata plaža za pse. Kristalno čisto morje, smetnjak z vrečkami, kakšen grmiček tu in tam ter nepozabno uživanje za vse družinske člane! Žal na plaži ni tuša, lahko pa se po vodo odpravite do nekaj metrov oddaljenega tuša na bližnji plaži. Brezskrbnemu uživanju na plaži lahko piko na i dodate z bivanjem v kužkom prijazni nastanitvi. Na voljo je Miramar in Allegro Sunny Hotel by Valamar, Morda vam je bolj všeč sproščeno vzdušje kampa? Hišne ljubljenčke sprejemajo tudi v Kampu Oliva.

Najboljše plaže za pse – Novigrad

Čisto sveže novice pa prihajajo iz Novigrada. Ob že obstoječih dveh plažah za pse, so sedaj v ponudbo dodali še pasji bar, ki je pravi raj za štirinožne prijatelje. Vaš kuža si tako lahko privošči pivo (seveda brez alkohola), pico, košček torte in si odpočije na kateremu od udobnih kavčev na terasi. Plaža za pse je oddaljena le nekaj deset metrov, na voljo pa je tudi tuš za pse. Zveni sanjsko, kajne? V bližini je tudi nastanitev, kjer sprejemajo hišne ljubljenčke. V sproščenem okolju Aminess Maravea Camping Resorta boste lahko skupaj uživali v brezskrbnosti poletja.

Glede na vse bolj bogato ponudbo plaž, primerno urejenih za pse, lahko res izbirate med številnimi čudovitimi destinacijami. Kam boste torej popeljali na oddih vašega zvestega spremljevalca?

Foto: Shuttertsock

Preberite še: Slovenec, ki je pustil službo v Hong Kongu in že pol leta potuje po Latinski Ameriki ter Karibih

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.