72-urna akcija: Dalmacija in hotel ob morju s polpenzionom ter ogrevanim bazenom

Tudi letos na Megabon prihaja 72-urna akcija, kjer lahko kupite nepozabno doživetje zase in svoje najbližje! Odlične hotele tako lahko obiščete po smešno nizkih cenah! Tokrat lahko ujamete odlično ponudbo za oddih v Hotel Olympia ali Hotel Olympia Sky, odličnem hotelu v hrvaških Vodicah, ki se nahaja le 50 metrov stran od morja, obdan z borovci in oljkami v simfoniji zvokov morja in prečudovite okolice. V ponudbo je vključen tudi polpenzion in kup posebnih ugodnosti!

TRENUTNO AKTUALNA 72-URNA AKCIJA: Hotel Olympia ali Hotel Olympia Sky

Kako deluje 72-urna akcija na Megabonu?

Posamezni hoteli bodo objavljeni samo 72 ur, zato bodite pozorni – če vam je ponudba všeč, nikar ne čakajte, saj takšne več ne bo! Pred nakupom kupona preverite zasedenost želenega termina neposredno pri ponudniku, kjer nato tudi opravite rezervacijo – kontakte najdete v ponudbi.

Če kupona ne boste porabili sami, ampak ga boste podarili kot darilo, vam lahko oblikujemo tudi darilni bon! Kako do njega? Po opravljenem nakupu, na info@megabon.eu pošljete naslov, kamor želite prejeti darilni bon (svojega ali od osebe, ki jo želite presenetiti). Rezervacijo termina v samem hotelu pa lahko prejemnik bona uredi potem, ko prejme darilni bon.

Foto: Shutterstock, Megabon

PREBERITE ŠE: Hoteli, kjer so hišni ljubljenčki več kot dobrodošli!

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.