Flash akcija: Darilni bon z bogato ponudbo priznanega hotela v Podčetrtku

Tokratna flash akcija vas popelje v Terme Olimia, natančneje v Wellness Hotel Sotelia, ki vas bo očaral s hedonistično ponudbo.

Odlična ponudba: flash akcija za nakup darilnega bona traja do 4. decembra 2020 do 10h, bon pa je unovčljiv od 10. januarja do 31. marca 2021 za bivanje od nedelje do četrtka. Več podrobnosti o ponudbi in nakupu darilnega bona najdete TUKAJ.

Hotel za griči Kozjanskega, ki vas bo očaral

Wellness Hotel Sotelia vas bo zagotovo očaral. Že prvi pogled na edinstveno sožitje hotela in narave vam daje vedeti, da se boste tu res odpočili. Obdan je s pomirjujočimi zelenimi površinami in osvetljen s sončnimi žarki, ki sijejo izza gričev Obsotelja in Kozjanskega. Wellness hotel Sotelia vas bo očaral s svojimi potezami, živahno razgibanostjo in ekspresivno notranjostjo. Brezčasnost v sožitju z naravo.

Ko se boste udobno namestili, pa vas čaka nepozabno doživetje termalnih užitkov. Naj vas očara popolnoma nov del Wellness centra Termalija z nazivom Family Fun, ki ponuja atraktivne bazenske vsebine za družine, otrok in mladino. Uživajte na toboganu novih dimenzij in avantur, na plezalni steni nad bazenom s slapovi, doživite multidimenzionalno doživetje v 7D kinu …

Odlična izbira za vso družino

Vaši malčki se lahko igrajo v bazenu z mivko ali uživajo na mirnih družinskih počivališčih. Ne pozabite na razgiban kompleks Wellness center Termalija, kjer se boste lahko na soncu, zraku in v vodi naužili narave. Tu bo vsak lahko našel nekaj zase – pričakujejo vas bazeni, hitra reka, gejzirji, whirlpooli, masaže in fitness. Prepustite se popolnem oddihu in sprostitvi, spočijte se, prepustite se telesni aktivnosti, premagajte stres, uživajte v zdravem okolju in prijetnem druženju. Vse to in še več vam zagotavlja Wellness center Termalija.

Številni kulinarični presežki kuharskih mojstrov vam bodo še dolgo po prihodu domov ostali v spominu. Ob vrhunski vitalni kuhinji in kozarcu odličnega vina domače vinoteke bo vaše telo predlo od zadovoljstva. Vse to bo le pika na i vašemu popolnemu oddihu v Termah Olimia.

FLASH AKCIJA: Več podrobnosti o ponudbi in nakupu darilnega bona najdete TUKAJ.

FOTO: Megabon

PREBERITE ŠE: Podčetrtek: So Terme Olimia edini razlog za obisk Kozjanskega?

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

48-urna akcija: Darilni boni za prestižne hotele po smešno nizkih cenah!

Poskrbite, da bo vaše darilo letos zares nepozabno! Namesto tradicionalnega darila, raje podarite magično doživetje!

Prihaja praznični december, mesec obdarovanja in veselja. Vsako leto si želimo in se trudimo, da bi svojim najbližjim podarili res popolno darilo, ki bi preseglo vsa njihova pričakovanja. Ker pa so materialne stvari precej bolj na dosegu roke, kot so bile nekoč, so vedno bolj priljubljena unikatna darila, takšna, ki bodo ostala v spominu še vrsto let. Zakaj torej ne bi letos tudi vi poskrbeli, da bo vaše darilo nepozabno? Namesto tradicionalnega darila, tokrat raje podarite magično doživetje in nepozabno izkušnjo!

Kaj predlagamo za nepozabno darilo?

Tudi v letošnjem decembru bo Megabon pripravil več 48-urnih akcij, kjer lahko kupite nepozabno doživetje za svoje najbližje ali pa kar zase! Darilni boni za luksuzne in priznane hotele bodo na voljo po smešno nizkih cenah! 

Bi radi bili o tem obveščeni na vaš elektronski naslov? Prijavite se na Megabon e-novice in bodite med prvimi, ki bodo obveščeni. Prijavite se tukaj.

Kako delujejo 48-urne akcije na Megabonu?

Posamezni hoteli bodo objavljeni samo 48 ur, zato bodite pozorni – če vam je ponudba všeč, nikar ne čakajte, saj takšne več ne bo! Po opravljenem nakupu, na info@megabon.eu pošljete naslov, kamor želite prejeti darilni bon (svojega ali od osebe, ki jo želite presenetiti). Rezervacijo termina v samem hotelu pa lahko prejemnik bona uredi potem, ko prejme darilni bon.

Zakaj po magičnost na Megabon?

Takšnih ponudb ne boste našli nikjer drugje! Luksuzni hoteli, bogate ponudbe in zelo nizke cene! Ob vsej tej ekskluzivnosti pa še čudovito izdelan darilni bon – idealno za božično darilo, kaj pravite?

Samo 48 ur: Hotel Lone 5*, Rovinj – prvič na Megabonu! Izkoristite neponovljivo ceno!

megabon_vandraj

 

 

Spremljajte Megabon za neponovljive ponudbe in nepozabne magične trenutke!

Foto: Shutterstock, Megabon

PREBERITE ŠE: To so terme, ki jih boste zagotovo želeli obiskati z družino

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.