Adijo stres! Vikend za tvojo dušo in telo

Zgodi se ti vsako jesen … Poletje je bilo preveč živahno, prepolno zabav in predvsem je prehitro minilo. Načrti za uspešen začetek novega študijskega leta pa so visoki. Ali pa si želiš napredovanja v službi in se ti zdi september več kot odličen mesec za nov začetek.

Čeprav smo še v začetku avgusta in te nikakor ne želimo strašiti, da je poletja konec, pa imamo zate vseeno odličen predlog. Že zdaj si na koledarju označi en konec tedna v septembru ali oktobru, ki bo namenjen samo in le tebi. Takrat boš napolnil baterije, iz telesa sprostil ves stres in se pripravil na nov začetek.

meditacija_shutterstock_357652382

Zveni kar preveč dobro? Saj tudi je in ravno to si zaslužiš! V objemu narave, s pogledom na naše Alpe in s seznamom tretmajev, med katerimi se bo težko odločiti, katerega bi izbral najprej. Masaža, meditacija, telovadba, namakanje v masažni kopeli, obisk savne … Bo šlo v enem vikendu?

Jeseni te v svoj prečudovit ambient vabi hotel Špik, kjer so z organiziranjem antistresnih vikendov poskrbeli, da se bomo od poletja lahko poslovili zelo umirjeno.

849062889349_498388395179

Kaj vključujejo Špikovi antistresni vikendi?

#Trening stabilizacije na način meditativnega gibanja s poudarkom na raztezanju

#Učenje regenerativnih tehnik dihanja in mentalnih treningov za doseganje kvalitetne sprostitve in boljše koncentracije.

#Spoznavanje procesa učenja distance do stresnih trenutkov, notranjega miru in manj obremenjenih mentalnih procesov.

#Obisk wellness programov in energetskih sob

#Trodelni, poglobljen trening tehnike sprostitve za doseganje trajnega ravnovesja in miru.

#Svetovanje o ustrezni, zdravi in uravnovešeni prehrani, ki podpira športno aktivnost.

#Meditacijo – tehnike sprostitve, pomoč pri nespečnosti.

hotel_spik_11546_vandraj

pool

DSC01215

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.