Avstrija: Na smučanje in wellness v Hotel Margarethenbad

Vas zanimata gorsko sproščanje ali vikend oddih v slikovitem mestu v Avstriji? Dodajte spa in wellness tretmaje, zimske aktivnosti in udobnost hotela z domačim vzdušjem. Ne glede na to, ali iščete romantičen pobeg, smučarsko avanturo ali zdravilišče s številnimi zdravilnimi tretmaji, imamo odgovor za vas! Hotel Margarethenbad, ki se nahaja v osrčju gozdov, travnikov in gora, vas vabi na idealen in sproščujoč oddih!

Idilično mesto Bad Lainach je že dolgo znano po svoji zdravilni vodi, obogateni z železom, žveplom in radijem. Zdravilna voda je bila odkrita pred več kot 100 leti v rudarskih predorih in ima posebno rdečkasto prozorno barvo ter se uporablja pri zdravljenju bolezni, kot so ekcemi in luskavica. Poleg zdravilnih tretmajev, Hotel Margarethenbad gostom ponuja uživanje v romantičnem jacuzziju ter posebnem prostoru za sprostitev, kjer gostje lahko uživajo v obarvanih tretmajih ob sproščujočih zvokih. Na voljo so tudi savne in infrardeče kabine, ki so znane po svojih blagodejnih učinkih. Hotelsko osebje bo poskrbelo za masažne in lepotne tretmaje. Tukaj vas bodo razvajali s prav vsem, od masaž z vročimi kamni do lepotnih tretmajev z aloe vero. Prepričani smo, da boste našli nekaj zase! Izkoristite bivanje v hotelskem spa centru in se prepustite užitkom.

Za tiste, ki uživate v aktivnih počitnicah, priporočamo nakup Kärnten kartice. To je vstopnica za vse kraje, ki jih morate obiskati, med tem ko ste v Avstriji. Odkrijte gorske poti Grossglockner in se prepustite čarom mesta Millstatt, ki se nahaja na jezeru Millstätter See. Odpravite se na smučanje in se peljite z žičnico Mölltaler ter osvojite znane avstrijske gorske vrhove. S kartico Kärnten lahko obiščete več kot 100 priljubljenih znamenitosti.

Osrednja lokacija hotela Margarethenbad je odlična za vse smučarje. V samo 20 do 25 minutah lahko pridete znanih smučišč Mölltal glacier, Ski – Heiligenblut/Großglockner, Zettersfeld, Hochstein in Ankogel. Poleg dobre zabave na smučiščih lahko svoj čas preživite tudi tako, da popestrite svoj dan s snežnimi aktivnostmi, kot so nočno sankanje ali zimsko tekmovanje v curlingu.
Čas je, da pustite stres, glavobol in utrujenost v preteklosti in stopite v novo leto sveži, spočiti in zdravi! Preživite idealne zimske počitnice v hotelu Margarethenbad 4* po odlični ceni s polpenzionom in uporabo wellnessa!

Avtor: Tea Lovrec
Foto: Shutterstock, Megabon

Preberite še:

Nina potuje: Uspešna slovenska blogerka, ki potuje med delom in dela med potovanjem

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.