Bol na Braču: Prvomajsko kajtanje za 199 evrov!

Če ste že začeli s pripravami na prvomajske dopuste, imamo idejo, kje ujeti prve prave sončne žarke. V mestu Bol na Braču!

VANDRAJ priporoča –> Aktivni za 1. maj: Bol na Braču, 4 nočitve za 199 evrov!

Sonce, senca stoletnih borov, veter, plaža Zlatni rat in čarobni duh dalmatinskih kal – ozkih kamnitih uličic, ki se prepletajo z vrvežem mondenega letovišča in surferskega zatočišča – to je zgodba o Bolu.

Otok Brač je najbolj poznan športni otok v Dalmaciji, kjer aktivnosti ne zmanjka. Od kolesarskih izletov po Braču in na sosednji Hvar, pa SUP-anja ob obali Brača, jadranja, kajtanja, wakeboardanja, potaplanja, windsurfanja in razvajanja v hotelskih SPA-jih.

Učne ure kajtanja z ekipo KiteLife

Tu lahko ujamete tudi lepote Bolskih plaž iz belega proda, še posebej plažo Zlatni rat, najznamenitejšo in največjo plaža, ki ima obliko labodjega vratu, ki se zajeda 500 metrov navpično v morje. Znamenita plaža je gibka kot tekoče zlato, saj pod vplivom vetrov in morskih tokov nenehno spreminja svojo obliko na eno ali drugo stran. Zaradi svoje izjemne lepote in specifične forme je postala zaščitni znak Bola in Hrvaške. Zlatni rat je tudi ena najbolj varnih za začetne ure kajtanja z ekipo KiteLife.

Z ekipo lahko prvomajske praznike preživite v hotelu Bretanide. Hotel je primeren tako za družine, kot za mlade, od plaže Zlatni rat pa je oddaljen samo nekaj korakov. Prvomajski športni oddih si lahko rezervirate TUKAJ.

Foto: Shutterstock, KiteLife

 

Preberite še:

10 ugodnih smučarskih oddihov v Italiji

Igre, ki bodo popestrile izlet z avtomobilom

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.