Prvomajsko križarjenje po Srednji Dalmaciji in rivieri Dubrovnik že neverjetnih 188 evrov!

Letošnji prvi maj preživite malo drugače. Doživite nekaj novega, privoščite si križarjenje in obiščite čarobno Dalmacijo.

Kolikokrat ste že slišali, kako fino se je imel kdo od znancev, ko je šel na križarjenje? Še niste bili v Trogirju, Splitu, na Hvaru, v Dubrovniku, na Korčuli ali Braču? Izkoristite to neverjetno priložnost – samo na Megabonu lahko najdete ponudbo za 8-dnevno morsko doživetje na leseni ladji s 60-odstotnim popustom! Biseri pravljične Dalmacije vas pričakujejo.

Kam vas bo morje popeljalo?

Vkrcate se v luki Trogir, na otoku Čiovo zaplavate v kristalno čistem morju in se prepustite sončnim žarkom na palubi ladje. Potem odplujete proti Splitu, glavnem mestu Dalmacije. Tam boste uživali v znamenitostih, kot so Dioklecijanova palača in mavzolej. Sprehodite se lahko po starih ulicah in nato svoje brbončice razvajate v eni od številnih restavracij.

Iz Splita boste odpluli do Hvara – ene najbolj obiskanih in najbolj priljubljenih destinacij na Jadranu. Tretji dan vas pričakuje plovba do Narodnega parka Mljet, ki vas bo očaral z v morje potopljenimi zalivi, Malim in Velikim jezerom, še pred tem pa boste lahko zaplavali v eni od številnih uval. Morska pot se bo četrti dan nadaljevala proti jugu. Po kopanju na Elafitskih otokih boste zapluli v luko Dubrovnik oziroma »Biser Jadrana« – veličastno staro mesto, znano po rdečih strehah in starih rimskih ulicah, ki je uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine.

Šesti dan vas bo plovba odnesla proti Braču, enem največjih jadranskih otokov, znanem po apnenčastem svetu s številnimi razpokami, luknjami, uvalami in dolinami. Po oddihu za kopanje, se boste sedmi dan plovbe napotili na začetno točko vašega potovanja, in sicer v Trogir, ki vas bo navdušil z mojstrovinami, kot sta portal katedrale mojstra Radovana in relief Nikole Firetinca.

Se sliši imenitno, kajne? Naj povemo, da ponudba (TUKAJ) poleg ogledov mest vključuje 7 noči v kabini za 1 osebo s polpenzionom, pijačo dobrodošlice, kapitanovo večerjo ter palubo za sončenje. Vse to za pičlih 188 evrov! Če vam ponujeni termini ne ustrezajo, pa si lahko vse ponudbe za 8-dnevno raziskovanje Dalmacije pogledate TUKAJ, zagotovo boste našli kakšno zase.

Foto: Agencija JM Perfecta Travel d.o.o.

PREBERITE ŠE:

Kampiranje: To so trije ugodni kampi na Hrvaškem, ki vas bodo popolnoma navdušili

Bol na Braču: Prvomajsko kajtanje za 199 evrov!

Če ste že začeli s pripravami na prvomajske dopuste, imamo idejo, kje ujeti prve prave sončne žarke. V mestu Bol na Braču!

VANDRAJ priporoča –> Aktivni za 1. maj: Bol na Braču, 4 nočitve za 199 evrov!

Sonce, senca stoletnih borov, veter, plaža Zlatni rat in čarobni duh dalmatinskih kal – ozkih kamnitih uličic, ki se prepletajo z vrvežem mondenega letovišča in surferskega zatočišča – to je zgodba o Bolu.

Otok Brač je najbolj poznan športni otok v Dalmaciji, kjer aktivnosti ne zmanjka. Od kolesarskih izletov po Braču in na sosednji Hvar, pa SUP-anja ob obali Brača, jadranja, kajtanja, wakeboardanja, potaplanja, windsurfanja in razvajanja v hotelskih SPA-jih.

Učne ure kajtanja z ekipo KiteLife

Tu lahko ujamete tudi lepote Bolskih plaž iz belega proda, še posebej plažo Zlatni rat, najznamenitejšo in največjo plaža, ki ima obliko labodjega vratu, ki se zajeda 500 metrov navpično v morje. Znamenita plaža je gibka kot tekoče zlato, saj pod vplivom vetrov in morskih tokov nenehno spreminja svojo obliko na eno ali drugo stran. Zaradi svoje izjemne lepote in specifične forme je postala zaščitni znak Bola in Hrvaške. Zlatni rat je tudi ena najbolj varnih za začetne ure kajtanja z ekipo KiteLife.

Z ekipo lahko prvomajske praznike preživite v hotelu Bretanide. Hotel je primeren tako za družine, kot za mlade, od plaže Zlatni rat pa je oddaljen samo nekaj korakov. Prvomajski športni oddih si lahko rezervirate TUKAJ.

Foto: Shutterstock, KiteLife

 

Preberite še:

10 ugodnih smučarskih oddihov v Italiji

Igre, ki bodo popestrile izlet z avtomobilom

Čudovit notranji dizajn in dobre zabave v novem klubu na Bolu na Braču

Bol na Braču je že leta dobro poznana dopustniška destinacija, saj slovi po čudoviti plaži Zlatni Rat, kristalno čisti vodi in odličnih hotelih. Z letošnjim letom pa je otok pridobil še en razlog več, zakaj bi svoj naslednji morski oddih želeli načrtovati prav tam.

Z letošnjo sezono se bo na otoku premierno odprl nov klub, imenovan Klub 585, ki navdušuje s čudovitim notranjim dizajnom in bogatim programom zabav, ki se lahko kosajo z najboljšimi klubi po vsem svetu. Klub je le nekaj sto metrov oddaljen od ene najlepših plaž na svetu Zlatni Rat in je nekoliko skrit med visokimi drevesi. Ponaša se z odlično urejenim notranjim delom, zelo premišljeno in estetsko pa je zasnovan tudi zunanji del.

VANDRAJ PRIPOROČA// Oddih za dve osebi na Bolu že za 140 evrov!

Klub želi hrvaške zabave postaviti pod svetovni objektiv, saj ciljajo, da bi večeri s svetovno znanimi DJ imeni v Klubu 585 postali sinonim za kvalitetno zabavo v čudovitem modernem ambientu v objemu neokrnjene morske narave.

Da bi bil klub lažje dostopen, bodo organizirani tudi direktni letalski prevozi na otok, predvsem pa v klubu računajo na skandinavske, nizozemske, belgijske in francoske goste, ki poznajo oliko visokih zabav, saj ne želijo, da Bol postane divja destinacija.

Če se torej letos odpravljaš na otok Brač, lahko poleg kvalitetnega oddiha v sanjski naravi računaš tudi na dobro večerno zabavo v lepe ambientu in dobri družbi.

 

Foto: Klub 585

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.