Takšen bo nov hotel, ki ga odpirajo na Braču (in lahko ste prvi gostje!)

Na Braču je nastal popolnoma nov hotel, ki bo svoja vrata odprl 1. julija. Pri Megabonu so pripravili nekaj all-inclusive ponudb za čisto prve goste (najdete jih tukaj). Vas mika?

Ste že bili na Braču? Na tem dišečem otoku, streljaj od slikovitega mesta Postira, vas pričakuje popolnoma nov Grand Hotel View. Vrhunske storitve hotela, razkošne sobe s spektakularnim pogledom na morje in gorato Biokovo, starodavne otoške tradicije in očarljiva narava so popoln navdih za sprostitev duha in telesa.

Prodnata plaža, zunanji ali notranji bazen? Vse!

Tu lahko skočite v morje ali pa se ohladite v notranjih in zunanjih bazenih s teraso za sončenje. Nudijo tudi tretmaje sodobni wellness in spa oazi. Le nekaj korakov od morja, blizu plaž s kristalno čistim modrim morjem, predstavlja odlično izhodišče za odkrivanje skritih kotičkov na Braču in ustvarjanje novih spominov, ki si jih boste zapomnili vse življenje. Hotel se nahaja v bližini prodnate plaže in sprehajališča.

V sklopu hotela boste našli restavracijo Mediteranneo, bar Brentos, bar Elapho, trgovino, fitnes, garažo in zunanje parkirišče, imajo pa tudi polnilno postajo za električna vozila.

Prestižen hotel, ki je prijazen tudi otrokom

Mislili so tudi na najmlajše dopustnike. V hotelu lahko prosite za otroško posteljico, na voljo pa imajo tudi otroške pripomočke – telefonsko varuško, grelnik za stekleničke, košaro za plenice, previjalno mizo in kad, imajo pa tudi otroški bazen.

Pri Megabonu so pripravili nekaj all-inclusive ponudb za čisto prve goste novega hotela na Braču (najdete jih tukaj – KLIK).

Kje boste letos dopustovali? Na Braču!

Brač je srednjedalmatinski otok v Srednjem Jadranu, leži pa med Splitsko obalo na severu in Hvarom na jugu. S celino ga povezujeta dva trajekta na linijah Split-Supetar in Makarska-Sumartin. Brač se lahko pohvali tudi z eno najlepših peščenih plaž Jadrana – Zlatni rat. Najdete jo v mestu Bol. Tu se na 778 metrih dviga tudi Vidova gora, najvišja gora vseh hrvaških otokov.

Otok slovi tudi po braškem kamnu, s katerim so gradili hiše, cerkve, zidove … Z njim so zgradili tudi Dioklecijanovo cesarsko palačo v Splitu. Na Braču najdete tudi samostan Blaca, eno od večjih znamenitosti otoka, ki je vklesan v strme skale. Tu so živeli duhovniki puščavniki. Poleg razvajanja vas torej čaka tudi kup znamenitosti otoka, ki so vredne ogleda. Uživajte!

FOTO: Megabon, Shutterstock

PREBERITE ŠE: Ideja za dopust: resort s polpenzionom na odlični lokaciji v Dalmaciji

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.