Britanski dvor: Princ Harry in Meghan Markle prvič pokazala svojega novorojenca

Britanski dvor poskakuje od veselja, saj je na svet prijokal nov kraljevi dojenček.

Te dni so medijske oči celega sveta uprte v britanski dvor, saj je Meghan Markle rodila kraljevega dojenčka. Meghan Markle in Princ Harry sta presrečna, saj se je otrok rodil čil in zdrav. Mediji so bili na dan poroda obveščeni le o velikosti in stanju kraljevega novorojenca, svet pa sicer najbolj nestrpno pričakuje razglasitev njegovega imena.

V dveh dneh so se sicer že zvrstile uradne izjave kraljevega dvora. Nekaj besed je za javnost seveda spregovoril tudi novopečeni očka, ki je bil nadvse veselo razpoložen ob rojstvu svojega prvorojenca. Njegovo izjavo si lahko ogledate v spodnjem videu. Nekaj nasvetov o očetovstvu mu je v svoji izjavi namenil tudi njegov brat, ki ima sicer z vojvodinjo Kate že tri otroke.

Danes sta se Meghan in Harry prvič v medijih pojavila skupaj po porodu in očem javnosti pokazala svojega otroka. Oba sta bila zelo dobre volje in spregovorila o porodu. V rokah sta držala tudi svojega prvorojenca, ki je bil sicer tako zavit v oblačila, da še ni znano, kakšne barve las ima. Kako je videti novopečena mlada družina, si lahko ogledate spodaj.

Fotografija: Instagram

Preberite še:

Dobro je vedeti: To so stvari, ki jih na letalu lahko dobite brezplačno

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.