Trik Meghan Markle, s katerim se izognete bakterijam na letalu

Preprost trik, ki ga na letalih uporablja Meghan Markle.

O tem, da so letala zaradi visoke pretočnosti ljudi polna bakterij, smo že pisali. Danes pa razkrivamo nasvet Meghan Markle, kako se jim čim bolj učinkovito izogniti. Sploh v času, ko nam preti ponovitev epidemije koronavirusa.

Verjetno si predstavljate, da se vojvodinja sussekška pogosto znajde na letalu. Danes sicer z javnim prevozom ne leti več tako pogosto, včasih pa, kot pravi, ni minil teden, ko ji zaradi posla ne bi bilo treba skočiti na letalo. Da bi se izognila prehladom in podobnim nevšečnostim, ki na nas velikokrat prežijo na letalih, se je zato zanašala na sledečo rutino.

Ker je letalski sedež eno izmed najbolj onesnaženih delov letala, je Meghan za Travel + Leisure povedala, da vedno, preden se udobno namesti nanj, z antibakterijskimi robčki obriše njegovo površino. Prav tako z njimi očisti tudi mizico in naslonki za roke.

Šal in losjon Meghan Markle

Da se ne bi prehladila, vedno s seboj na letalo vzame tudi šal, s katerim se zavaruje pred mrazom. Izdala pa je še en trik, ki naj bi se ga posluževal celo Leonardo Di Caprio. Po njegovih navodilih naj bi si nos pred letom zaščitili z Neosporinom, oziroma antibakterijskim losjonom, ki preprečuje vdor bakterij, predvsem pa zaščiti kožo na nosu pred izsušitvijo. Tako preprečimo, da bi ta razpokala, v drobne rane pa bi nato zašle bakterije. Če omenjenega zdravila nimate pri roki, lahko enako storite tudi z vazelinom oziroma kremo za roke ter tako zaščitite svoj nos.

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Foto: Shuttertsock

Preberite še: Preživite oddih v enem najbolj fotogeničnih hotelov na Hrvaškem.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.