Dora in Luka: V petzvezdičnem hotelu Atlantida Boutique ju je čakalo tole!

V preteklem tednu ste na našem Instagramu lahko spremljali Doro in Luka, ki sta z nami preživela nekaj poporočnih medenih dni v hotelu Atlantida Boutique v Rogaški Slatini. Vas zanima, kako sta se imela? Berite dalje, oglejte pa si tudi video!

Sva mislila, da to govorijo le v »pocukranih« ameriških romantičnih komedijah, a za nama je res najlepši dan do sedaj. Najin poročni dan.

Bila je sproščena poroka v naravi, z malo več kot 100 gosti, ki so naju obdajali z neverjetno energijo, ljubeznijo in lepimi mislimi. Vsi so prispevali svoj delček, da sta najini srci polni ljubezni. Neponovljivo, nepozabno, čudovito.

Kljub temu, da sva vse noči brezskrbno spala, imela vse urejeno že več tednov prej in bila popolnoma mirna, pa morava priznati, da tak dogodek človeka precej izčrpa. Prav iz tega razloga vsem svetujeva, da si po poroki rezervirate vsaj nekaj dni za popolno brezdelje in počitek, da lahko vse lepe trenutke ponovno podoživite in umirite svojo vzhičenost.

Naju je na srečo prav to takoj po poroki tudi čakalo. Vandraj naju je v sodelovanju s portalom Megabon povabil na kratek oddih v Rogaško Slatino v Atlantida Boutique Hotel, kjer sva preživela svoje prve medene dni.

Privoščite si enak paket kot Dora in Luka! Popoln oddih za sproščujoče tri dni v objemu narave najdete tukaj. Podarite ga sebi ali kot darilo svojim najdražjim, še posebej veseli pa ga bodo mladoporočenci!

Glede na najine navade je bil to za naju popoln oddih, saj je hotel obdan z lepo naravo, trim stezami in ostalimi atrakcijami, kjer lahko preživiš čas na prostem. Poleg tega pa je v hotelu krasen SPA, kjer sva se lahko razvajala kar tri dni. Da o okusni hrani sploh ne govorim!

Prvi dan sva se na recepciji pozanima o vseh zanimivostih v okolici, saj je bilo vreme še zelo lepo. Ogledala sva si park s prelepo fontano v bližini hotel ter odšla na sprehod po mestu. V okolici so lepe pešpoti, kolesarske poti, trim steze, točno poleg hotela pa še športni park. V času najinega obiska pa se je odvijal tudi Anin festival, ki je zabaval Rogaško Slatino s koncerti.

Hotel ima 5 zvezdic, tako, da tudi če dežuje ali pa niste ravno ljubitelj narave, lahko počnete marsikaj. Sobe so zelo prostorne, postelje udobne in balkoni pa imajo čudovit razgled na okoliške gozdove. In še nekaj – v kopalnici je veliko okno, kjer lahko opazujete zvezde med tem ko ležite v kadi. Kljub veliki izbiri programov na televiziji, jo lahko tudi povežete s svojim računalnikom in gledate svoj film. Mini bar je poln dobrot, ob prihodu pa naju je čakal komplementaren krožnik sadja in steklenica mineralne vode. Skratka, za udobje je več kot poskrbljeno.

Prvi dan nama je v najinem polpenzion paketu že pripadala večerja. V samopostrežni ponudbi v hotelski kuhinji ponujajo vrsto okusnih solat, predjedi in sladic. Glavno jed pa si lahko naročite z menuja dnevne ponudbe. Vsak dan je bila na menuju tudi ena vegetarijanska jed, ki pa si jo je Luka še priredil po svoje. Hrana nama res veliko pomeni in to, da so bili natakarji tako zelo prijazni in ustrežljivi pri najinih »vegi« željah, nama je dopust le še polepšalo.

Privoščite si enak paket kot Dora in Luka! Popoln oddih za sproščujoče tri dni v objemu narave najdete tukaj. Podarite ga sebi ali kot darilo svojim najdražjim, še posebej veseli pa ga bodo mladoporočenci!

Zajtrk pripravljajo po podobnem principu. V samopostrežni ponudbi je vse kar si lahko izmislite, zraven pa si lahko naročite še jedi z menuja. Ta vsebuje palačinke, omlete, smoothije in še marsikaj.

Pred zajtrkom sva bila tudi pridna in šla v fitnes, kjer so vse naprave, ki jih potrebujete za hitro in učinkovito vadbo. Najboljši del pa je bil ta, da sva imela vse te prostore čisto zase.

Največji del dneva pa sva seveda preživela v SPAju.

SPA je sestavljen iz dveh delov. Prvega sestavlja velik bazen, jacuzzi in dve terasi z ležalniki. Pri bazenu je tudi bar, kjer si lahko naročite osvežilo pijačo. Drugi del pa je bolj tih in miren, kjer se nahajajo tri različne savne z ledenim bazenčkom, solna soba, soba za sproščanje ter masažne sobe. Na vhodu so vedno na voljo kopalni plašči in sveže brisače. Prav tako pa si lahko vsak postreže s komplementarno svežo vodo, čajem in jabolki.

V SPA programu lahko izbirate med vrsto masažami, negami obraza, depilacijo in drugimi kozmetičnimi storitvami.

Midva vsekakor priporočava obisk, povabite svoje ljubljene in si privoščite oddih. Hvala, ker ste naju sproti spremljali na socialnih omrežjih in upava, da se kmalu spet javiva s kakšnega Vandraj oddiha!

Privoščite si enak paket kot Dora in Luka! Popoln oddih za sproščujoče tri dni v objemu narave najdete tukaj. Podarite ga sebi ali kot darilo svojim najdražjim, še posebej veseli pa ga bodo mladoporočenci!

Preberite še:

Vandraj honeymoon: Kako sta ga preživela Dora in Luka 1. del

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.