Vandraj honeymoon: Kako sta ga preživela Dora in Luka 1. del

Kot ste verjetno opazili, sta te dni naša socialna omrežja ugrabila Dora in Luka. Vlogerja sta se z nami podala na Vandraj honeymoon oziroma mini medene tedne v hotel Atlantida v Rogaški Slatini.

Zaročila sta se na Baliju, preteklo soboto pa sta imela naravnost čudovito poroko. Doro in Luka ste lahko spoznali že v našem intervjuju, kjer sta povedala več o tem, kako najraje potujeta, kateri so njuni najljubši kotički v Sloveniji, povedala pa sta tudi, kako si predstavljata sanjski poklic.

Oddih v hotelu Atlantida si lahko privoščite tudi vi. Za čudovit tridnevni oddih v Rogaški Slatini lahko s kuponom prihranite kar 42 odstotkov. Svoje sanjsko razvajanje rezervirajte tukaj.

Idealen oddih po poročnem žuru

V petzvezdičnem hotelu Atlantida sta preživela prve tri dni po svoji poroki in kot boste lahko videli v spodnjem videu, kjer najdete tudi utrinke z njune poroke, sta več kot uživala. Oddih v Rogaški Slatini je namreč kot nalašč za počitek po poročnem žuru. Sproščujoča okolica, dobra hrana in čudovit spa, so le trije izmed razlogov, zakaj se po poroki odpraviti ravno tja.

Na svojem Youtube kanalu sta tako že ojavila prvi video z Vandraj honeymona. Oglejte si ga spodaj.

V hotelu Atlantida sta bila Dora in Luka najbolj navdušena nad tamkajšnjim spajem in odlično kulinariko. Čudovita je tudi okolica hotela, saj je ta postavljen v središče zelene narave.

V tokratnem videu ste si lahko ogledali le nekaj utrinkov, več pa boste lahko videli kmalu. Pričakujte nov video in zapis iz prve roke, ki ga Dora in Luka že pridno pišeta.

Preberite še:

Vandraj intervju, Dora in Luka: Sanjska služba je nekaj, kar lahko delata na daljavo

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.