DUBROVNIK: Na prestižno razvajanje v mesto Igre prestolov za polovično ceno!

Znamenito mesto v južni Dalmaciji slovi po rajskih razgledih in kotičkih, zadnja leta pa se tja zgrinjajo navdušenci nad rekordersko serijo Igra prestolov (Game of Thrones).

Po ulicah Dubrovnika namreč snemajo serijo, ki so jo navdihnili neverjetno uspešni fantazijski romani znanega avtorja Georgea R. R. Martina. To mesto so ustvarjalci preobrazili v prestolnico Sedmih kraljestev, znameniti Kraljevi pristan (King’s Landing) in mesto Qarth. Prav znamenita trdnjava Lovrijenac je uporabljena kot utrdba, kjer so posneli številne bitke, snemali pa so tudi po številnih stopniščih, tlakovanih ulicah in starodavnih obzidjih, ki jih lahko najdete med sprehodom skozi staro mestno jedro. O tem, kje jih najdete, smo že pisali TUKAJ.

Tokrat pa vam razkrivamo še enega od kotičkov, ki jih ne smete spregledati. Svoj obisk mesta namreč lahko podaljšate z nočitvijo v petzvezdičnem hotelu, mi pa vam prišepnemo, kako do popusta pri rezervaciji prestižne sobe v Resort Sun Gardens Dubrovnik.

VANDRAJ priporoča -> Resort Sun Gardens Dubrovnik ***** 2 nočitvi za 2 osebi za 204 evre!

Z Resorta Sun Gardens Dubrovnik se razprostira panoramski pogled na Jadran, letovišče ob dalmatinski obali pa se nahaja le 11 kilometrov od bogate zgodovine in kulture Dubrovnika. Hotel se nahaja nedaleč stran od starega mestnega jedra, spomenika Svetovne kulturne dediščine. V hotelu najdete tudi SPA, največji wellness center na dalmatinski obali, kjer imajo notranji bazen, turško in slano kopel, savne in fitnes center, teniške, nogometne in košarkarske terene, squash ali prosto plezanje. Ravno prav za prvi januarski oddih, preden se v mesto začnejo zgrinjati turisti.

 

Foto: Resort Sun Gardens Dubrovnik

 

PREBERITE ŠE:

V Dubrovnik po snemalnih lokacijah legendarne Igre prestolov

5 citybreakov, ki si jih za manj kot 50 evrov lahko privoščite še to zimo

https://www.vandraj.si/hotel-na-bledu-kjer-z-bazena-gledate-enega-najbolj-opevanih-slovenskih-razgledov/

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.