Flash akcija: Pričnite novo leto na morju – vrhunski hotel na Krku

Flash akcija je zopet tu in tokrat vas vabimo na Krk.

Portal Megabon v decembrskih dneh razveseljuje s flash akcijami. Ne veste, zakaj gre? Naj vam razložimo. Pop up akcije, ki trajajo po 48 ur vam omogočajo, da doživite vrhunsko razvajanje v prestižnih hotelih po izjemno nizki ceni. In ker je veseli december tudi čas obdarovanja, vam tako prihranijo tudi nekaj sivih las, ko sestavljate darilne sezname. V tokratni flash akciji se lahko obdarite z bonom za nočitev z razvajanjem za dve osebi v čudovitem hotelu na otoku Krk. Dovolite, da vas popeljemo v štirizvezdični hotel Vinotel Gospoja. S klikom na spodnjo fotografijo pa preverite, kaj vse je vključeno v tako nizko ceno!

Slani vodi že od nekdaj pripisujemo zdravilne učinke. Med bisere narave pa jo je uvrstila celo ayurvedska medicina. Ta jo že tisočletja uporablja za svoje tradicionalne zdravilske metode. Ker k novoletnemu prebujanju sodi tudi nekaj utrujenosti, je torej prav, da se osredotočimo na svoje dobro počutje. Zatecimo se k naravnim metodam sproščanja in telo očistimo prekomerne izpostavljenosti stresu. V telesu ponovno vzpostavimo ravnovesje, ki ga je porušila utrujajoča kombinacija pomanjkanja spanca, fizične aktivnosti in prostega časa.

Zakaj ne bi novega leta pričeli drugače kot ste vajeni in namesto čakanja na poletni dopust pozitivne učinke bližine morja doživeli že v začetku novega leta?

Foto: Megabon

Preberite še:

Vandraj insider: Slovenka, ki se je s Francozom ustalila na rajskih Karibih

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.