Habakuk: Osvojite zimsko razvajanje v čudovitem hotelu na Pohorju

Tokrat vas vabimo na Pohorje, v hotel Habakuk. Za vas pa imamo tudi nagradno igro!

Skok do slikovitih izletniških točk

Pohorje je polno idiličnih izletniških točk, ki vabijo k raziskovanju. Ena od bolj fotogeničnih so Lovrenška jezera, ki jih z 21 jezerci porašča pritlikavo ruševje in značilne rože tega območja. Največje visoko barje v Sloveniji je staro okoli 8000 let. V malo drugačni luči lahko ujamete tudi Črno jezero, ki stoji med rastiščem redkih rastlin na šotnih mahovih. Zdi se, da je jezero polno črnila, čeprav je voda kristalno čista. Med zaznamke si dodajte še Šumnik in pragozd, del naravnega rezervata Šumik ob Lobnici. Tam se med skalami in vedno redkejšimi smrekami nahaja slap Velik Šumik, kjer belo peneča voda pada štirideset metrov v globino. Njemu sledi Mali Šumik, kjer so nekoč drvarji s koriti v dolino plavili smrekove hlode. Habakuk

Habakuk: razvajanje v termalnih vodah

Če vas vleče proti severo-vzhodu države in si želite razkošnega razvajanja, vas na obronkih gozdov Pohorja čaka Habakuk, hotel s široko paleto storitev za hedoniste in tiste, ki potebujete malo oddiha in sprostitve. Kopanje v termalnem kopališču sicer ugodno vpliva predvsem na srce, ožilje in živčevje, pitje vode pa je blagodejno za želodec in druge notranje organe. V Termah Maribor poleg termalnih kopeli in bazenov najdete tudi masaže telesa in obraza, infrardečo in finsko savno, pa finsko savno z barvno terapijo, turško kopel in terapije celega telesa.k

Nadvse ugoden aranžma v hotelu Habakuk najdete tukaj, za vas pa imamo tudi nagradno igro.

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI IN OSVOJITE GRATIS PAKET V HOTELU HABAKUK

Vsi, ki boste od 17. 1. do 12. 3. kupili vsaj 1 kupon za Hotel Habakuk in naredili rezervacijo s hotelom za čas bivanja do 15..3., sodelujete v nagradni igri.
NAGRADA: 2x nočitev v Junior Suiti za 2 osebi z vključenim polpenzionom in wellnessom. Nagrada se lahko izkoristi od 15. 3. do 21. 12. 2019.
Pravilnik si lahko preberete na https://www.megabon.eu/sl/strani/nagradna-igra-megabon-in-hotel-habakuk.

Foto: Megabon

Preberite še:

Pohorje – pljuča Maribora, ki so vredna obiska

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.