Ideja za izlet: Kranjska Gora, Zelenci, jezero Jasna in dan za hedonizem

Iščete ideje za popoln enodnevni izlet? Imamo idejo za odličen oddih za družine, pare ali tiste, ki pohajkujete po svoje. Tokrat vabi Kranjska Gora!

Prava izbira za takšen dan v objemu narave je vsekakor Kranjska Gora z okolico! Za vas smo pripravili super idejo za aktiven in hkrati sproščujoč dan v čudovitem okolju.

Po ovinkasti cesti, med razkošnimi gorami in turkiznimi vodami, skozi popolno pokrajino, vas pot pripelje do znane lepotice, ki navdušuje vse turiste. Kranjska Gora je vsekakor vredna naziva ‘slovenski biser’, saj s svojo tako naravno kot tudi turistično ponudbo razvaja svoje goste na prav vsakem koraku.

Aktiven začetek popolnega dneva

Le nekaj kilometrov naprej od mesta se nahaja svetovno znana Planica, kjer lahko parkirate svojega jeklenega konjička in se odpravite na dobro uro in pol dolgo pot do Planinskega doma Tamar. Pot je lahka in zato primerna za otroke, s sabo pa lahko peljete tudi vaše štirinožne prijatelje. V neposredni bližini doma vas pričaka tudi slap Nadiža, vsekakor vreden ogleda. V domu si lahko privoščite topel čaj ali pa kaj za pod zob, da bo pot nazaj lažja.

Turkizni Zelenci in neponovljiva Jasna

Na poti nazaj iz Planice do Kranjske Gore se ustavite še pri Zelencih in si dovolite trenutek za uživanje v čudovitih turkiznih barvah narave. Podobne barve in še lepši razgled pa vas čaka pri znanem jezeru Jasna, ki s svojo prenovljeno okolico privablja vse več turistov. Odlična točka za kratek predah ob kavi ali čaju!Sproščujoč zaključek dneva

Da pa ne bo dan prekratek, si lahko popoldne privoščite sproščanje v Vodnem Parku Aqua Larix – Megabon nudi kar 40% popusta na kopanje in savnanje v sproščujočem ambientu Vodnega parka Aqua Larix (PONUDBO PREVERITE TUKAJ). Na vas čakajo: notranji bazen, otroški bazen s toboganom, masažni bazen, whirlpool, zunanja terasa, finska, infrardeča in turška savna, ohlajevalni bazen, … Zagotovo bo vsakdo našel nekaj zase!

FOTO: Shutterstock in Wellness Larix

PREBERITE ŠE:

Izlet na deževen vikend: V Kranjsko Goro!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.