Ideja za oddih: Nočitev in degustacija penin v Vili Istenič

Ste za malo drugačen oddih, z izkušnjo, ki je ne boste hitro pozabili? Preživite vikend v Vili Istenič ob degustaciji penine.

Na vhodu v bizeljsko vinorodno področje stoji Vila Istenič, posestvo, ki nudi popolno izkušnjo tistim, ki želijo v celoti doživeti življenje v vinski deželi. Z lepo urejeno okolico odpira pogled na vrh vzpetine, kjer kraljujeta vinski kleti. Obiskovalci Vile Istenič si kleti tudi ogledajo in degustirajo penino. 

Vila Istenič = razkošnost in prefinjenost

Koncept Vile Istenič je v razkošnosti stavbe, ki jo obdajajo prefinjeni detajli in izpolnjujejo vse vaše želje za sprostitev in rekreacijo na eleganten, a udoben način. Bogat zajtrk, obvezno začinjen s kozarcem hladne, suhe penine bo zagotovo še dodatno polepšal bivanje v neokrnjeni naravi.

Vila Istenič obiskovalcem ponuja redko priložnost za doživetje elegance in prefinjenosti, ki je v popolni harmoniji z naravnim okoljem. Skrbno izdelana in ustvarjena z uporabo najboljših materialov uteleša edinstveno priložnost, svojim gostom ponuditi najboljšo možno izkušnjo.

Obisk kleti in degustacija penin

Gostje lahko poleg spanja v udobnih sobah Vile Istenič doživite obisk vinske kleti in degustacijo penin. To bo zagotovo posebna izkušnja, ki jo lahko izkusite le v določenih delih sveta. Da je ta nepozabna izkušnja tako blizu nas, bi bil kar greh, da si je ne bi enkrat v življenju privoščili.

Okolica polna zanimivih doživetij

Okolica nudi nešteto možnosti za rekreacijo in preživljanje prostega časa. Uživate lahko v kolesarjenju, pohodništvu, obisku okoliških vinogradnikov, ogledu repnic, obisku vinarjev in domačih gostiln, organiziranih vodenih degustacijah penin in lokalnih vin, obisku bližnjih term (Terme Čatež, Terme Paradiso, Terme Olimia), igranju golfa v Mokricah ali pri Amonu, ali pa se preprosto sprostite na posestvu in vdihnete svež zrak. 

V Vili Istenič lahko bivate -21% ceneje. Preverite posebno ponudbo TUKAJ

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Terme Topolšica, oaza na robu gozda (in oddih za krompirjeve počitnice)

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.