Južna Tirolska in njene bele strmine vabijo!

Če ste tudi vi ljubitelj smučanja, potem zagotovo že poznate dolino Pusteria in njena tri glavna smučišča – Kronplatz, Klausberg in Speikboden.

Južna Tirolska – Kronplatz

Kar 119 kilometrov smučarskih prog čaka, da se spustite po njih! Polovica prog je primernih za vse smučarje, kar je idealno, če greste na družinski dopust! Varne in udobne naprave (večinoma kabinske) bodo poskrbele, da se hitro povzpnete na vrh smučišča.
Ali ste vedeli? Od leta 2015 na gori Kronplatz obratuje tudi kabinska žičnica Belvedere, pri kateri vsaka od kabin sprejme kar 15 oseb, opremljena pa je tudi z brezžičnim internetom!

Južna Tirolska – Klausberg in Speikboden 

V bližini Kronplatza pa sta tudi dve manjši smučišči Klausberg in Speikboden. Klausberg vam bo postregel s kar 30 km lažjih prog, dih pa vam bo zagotovo vzel razgled na okoliške gore. 37 km prog pa vas čaka na smučišču Speikboden, ki je bolj primeren za izkušene smučarje. V bližini smučišča se nahaja tudi raj za ledne plezalce, katere privablja stena Angerer in pa kar 18 slapov!

Južna Tirolska – nastanitev s popusti do 53%

Megabon tudi na teh lokacijah nudi odlične hotele in super pakete za brezskrebn smučarski oddih! Kar 50% popusta vam ponujata Hotel Alpenrast 3*  in hotel Taufers 3*, ki se nahajata v bližini smučišč Klausberg in Speikboden. V bližini omenjenih smučišč vas pričakuje tudi Hotel Bacher 3* , ki nudi kar 49% popusta. Le 11 km stran od smučišča Kronplatz pa se nahaja Hotel Goldene Rose , kjer lahko uživate v wellness in smučarski ponudbi kar 53% ceneje! Še bližje omenjenemu smučišču (6 km) pa je lociran Bella Vista Hotel 4* , ki vas razvaja s svojo bogato wellness ponudbo, odlično lokacijo in popustom kar 50%. Bogatih 51% popusta pa nudi Residence Wiesenhof 3* , le 8 km od smučišča Klausberg in 17 km od Kronplatza.

Prepustite se sanjskim belim strminam in rezervirajte svoj oddih še danes!

Foto: Bella Vista Hotel Emma, Shutterstock

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.